Diy t-shirt boodschappentas

Diy t-shirt boodschappentas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds dit jaar is het gratis plastic zakje om milieu bewust zijnde redenen niet meer toegestaan door onze overheid. Hoewel het heel logisch is dat ze deze reden hebben ingevoerd....is het soms wel hinderlijk als je er een nodig hebt. Hoewel ik bij mij grote boodschappen altijd mijn big shopper bij mij heb, wil ik die echt niet mee met recreatief shoppen.  Ik zocht iets kleins maar makkelijks voor in mijn schoudertas. Ik had wat oude t-shirts van de kinderen  liggen waar ik de print wel leuk van vond, maar nog geen bestemming voor had. Dit was de geboorte van mijn t-shirt boodschappentas. Er zijn wel meer tutorials te vinden op welke.nl en pinterest. Maar ik voeg er nog iets aan toe. De naad onderin. Want ik hou er niet van om kleine spulletjes door de gaten van een tas te verliezen. Het is een eenvoudige manier om snel een tas te maken.

Kies een t-shirt en leg deze met de print naar boven naar je toe. Zorg dat de naden netjes op elkaar liggen voor je begint met knippen. 


Je knipt vervolgens (zoals op de foto) de mouwen eraf, de hals er eruit. Je houdt er dan een hemdje aan over. (daar zou je dus ook voor kunnen kiezen, scheelt een handeling ) Je knipt de onderste boord eraf, niet te veel stof want anders hou je er een klein tasje aan over.

Knip nu aan de onderkant het t-shirt in (Zowel voor als achterzijde). Zo maak je de roezels

Ik naai vervolgens er net boven een naadje, om zo te voorkomen dat er spullen uit de tas kunnen vallen. Buiten dat geeft het de tas stevigheid

Knoop de strookjes aan elkaar (de voor en achterkant) en je tas is al weer klaar voor gebruik.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk idee, misschien ga ik de naaimachine maar tevoorschijn halen.
| 08:40 |
Goede beschrijving en gedeeld op FB in de groep DIY bloggers.
| 07:55 |
Alweer zo'n goed idee!
| 18:22 |
Heel erg leuk
| 12:12 |
Heel leuk, maar wel kwetsbaar gok ik.
| 09:13 |
Nee hoor absoluut niet. Ik neem ze altijd mee naar de markt. En kom vol met groente en fruit er mee terug. Gaan ook lang mee
| 10:59 |
Oh top! Ik heb hem gedeeld op fb
| 13:44 |
Dank je wel
| 05:21 |
Heel leuk gedaan
| 20:54 |
Dank je wel
| 21:09 |
Wat een goed idee
| 17:33 |
Dank je wel
| 17:37 |
Leuk! Ik ben dol op t-shirt tassen maar die roezels onderin zijn nieuw voor me, bedankt voor de tip!
| 15:53 |
Asjeblieft
| 16:03 |
Heel creatief, maar ik vind dat je zo'n mooie t-shirt gebruikt hebt. Natuurlijk is het nu een superleuke tas geworden van kleur en design. :)
| 15:48 |
Hij paste niet meer
| 16:03 |
Ja, dat is natuurlijk een geldige reden. :)
| 18:44 |
Wat grappig bedacht zeg.
| 15:44 |
Dank je wel
| 16:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen