Daar zit je dan met je goede gedrag

Daar zit je dan met je goede gedrag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ede (Gld) - Vandaag heb ik (Froggy) het initiatief genomen om een virtuele huiskamer op te zetten op Yoo.rs. Daarmee wil ik graag een handreiking doen naar de 'inwoners' van dit platform  om deel te nemen aan een gezellige online ontmoetingsplek. Maar ja, daar zit ik dan mooi in m’n eentje op de bank, dat praat wat moeilijk nietwaar? Och ik klets in m’n hoofd ook wel eens wat vaker in mezelf, wanneer ik bijvoorbeeld in mijn eentje thuis zit. Maar ik geef graag toe, alleen op de bank zitten is niet zo gezellig dan wanneer je het gezelschap van een ander erbij hebt.

Mocht je dus zin hebben in een 'kletspraatje' voel je vrij om hier dan deel te nemen aan dit gesprek. 

Mijn motto is:

Gezelligheid kent geen tijd

Dat zeiden we vroeger vaak wanneer een feestje of familie ontmoeting wat langer duurde dan gepland. Dat motto wil ik hier ook graag hanteren. Ik zal daarom als initiatiefnemer van dit gesprek veelvuldig online aanwezig zijn op Yoo, om zelf ook gespreksonderwerpen te starten en te reageren op reacties van mensen die graag een gesprekje aan willen gaan.

Ik hoop dat er snel wat mensen bij mij op de bank komen zitten en het gezellig gaan maken, want zeg nou zelf: 

Alleen is toch maar alleen, niet?


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik hou van gezelligheid en ben daarom graag op Yoors en schuif gezellig aan op je bankje. Ik heb ooit een nacht doorgehaald in Ede t.b.v. de Roparun. Ik mocht bij de doorkomst bij de Brandweer mijn spulletjes verkopen en niet verrassend dat die opbrengst dus ook naar dat geweldige goede doel gaat en dat dat nog steeds gaat! Geweldig leuke mensen daar in Ede en zeker heel gezellig! 
| 22:36 |
Ja, Ede is best een leuke plaats om te wonen. Mooi dicht bij de heide. Ik hou het er al bijna 30 jaar uit, dit terwijl ik dacht dat we hier maar voor een paar jaar zouden komen te wonen. Niet voor niets zijn de Edenaren vorig jaar uitgeroepen tot de gelukkigste inwoners van ons land ;-)
| 09:50 |
Oh, dat wist ik niet van Ede haha. Ik kan niet anders als het beamen, tenminste hoe ik de mensen die nacht heb leren kennen. Echt heel leuk en gezellig! 
| 06:31 |
Babbelen kan altijd maar maakt zo dorstig :-)
Dadelijk een lekker Dão wijntje nemen.
| 22:14 |
En? Heeft dat wijntje je een beetje gesmaakt of heb je er een droge mond van overgehouden?
| 09:50 |
Elke dag 1 wijntje, kost weinig hier :-)
| 14:46 |
Voor mij maar 1 Galão, daar ben ik ook tevreden mee :)

Ongelovelijk dat je daar nog rond de euro een kopje drinken kan op een terrasje. Moet je hier om komen .....
| 12:19 |
Meeste plekken hier in het binnenland 60-65 cent en flesje Sagres of Super Bock 70-80 cent :-) 
| 13:03 |
Kijk... dat zijn nog eens prijzen ;-)
| 13:08 |
nou gezellig kletsen is mijn middle name , tenminste als ik er ook bij kan eten hihi !
| 21:49 |
Dat babbelen mag je hier online dus lekker doen, dat eten moet je zelf maar de keuken thuis voor ingaan ;-)
| 09:51 |
Dat lijkt mij heel gezellig. Met herwonnen computer zal dat zeker gaan lukken. Wil wel op dat bankje hoor. 
| 20:52 |
En waar zou jij over beginnen, wanneer je neergestreken was op dat bankje bij mij?
| 09:52 |
Over je goede gedrag.....en de vochtigheid,  zo goed voor je huid. Of je miss Piggy nog weleens ziet? 
| 10:26 |
De vochtigheid hier op de hei is wel voldoende. Mag hier graag wonen, zelfs in de zomer. Er zijn hier mooie plassen om je dorst te lessen. Mijn miss zie ik elke dag, maar het is echt geen Piggy hoor ;-)
| 11:18 |
Ik bedoelde Kermit de Kikker en dus Miss Piggy. Was een leuke foto. Heb jaren vlak bij de Peel gewoond, dus ken de heide, inderdaad mooi. Nu woon ik ook fijn, in Zeeuws-Vlaanderen. Nog meer rust en ruimte, heerlijk. Net nog buiten mijn boterhammetje gegeten.
| 13:18 |
Snap ik Kermit en Miss Piggy ;-) Wij hebben 2,5 jaar in Middelburg gewoond. Altijd lekker uitwaaien aan het strand. 
| 13:32 |
Ja, waaien kan het hier flink. 
| 13:55 |
Mijn ervaring is dat hier veel en graag wordt gereageerd op elkaars bijdrages!
| 17:37 |
Dan ben ik hier blijkbaar wel aan het goede adres, want dat ligt mij ook wel: korte reacties geven ;-) Bedankt voor jouw reactie.
| 19:01 |
Welkom op Yoors,  Jan, enne.. ik woon ook in Ede!
Gezelligheid kent geen tijd.. dat klopt
Maar kent  tijd wel gezelligheid? Dat tijd dan minder hard gaat als er gezelligheid is? Of is het gezelliger als er geen tijd is?
:)
| 17:28 |
En soms duurt tijd ook een eeuwigheid ;-)
Leuk dat er ook al mensen uit Ede op dit platform zitten. Maar om het echt gezellig te krijgen moet je wel de tijd voor elkaar nemen.
| 19:00 |
Zulke interactie gaat u hier echt wel beleven. :)
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd :)
| 15:52 |
Leuk, het zal mij benieuwen. Bedankt voor jouw reactie.
| 15:53 |
👍
| 15:56 |
Ingrid, ik begin het door te krijgen dat je hier inderdaad makkelijk(er) spontane reacties krijgt. Kan dat zeker waarderen van de leden van dit platform.
| 09:53 |
Leuk dat u me dat bevestigt! Sjiek.
| 11:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen