Handgemaakte cabochon juwelen

Handgemaakte cabochon juwelen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Uit deze skins, gecreëerd met Acrylverf, Pouring medium ea maak ik unieke en originele juwelen en magneten met glas cabochons. Daar ik ze onmogelijk allemaal zelf kan dragen en gebruiken bied ik ze te koop aan voor een klein prijsje, zodat ik terug verf en materialen aan kan kopen om mijn creativiteit de vrije loop te laten 😀. Indien interesse neem gerust ook een kijkje op mijn Facebook pagina.


Enkele van mijn gemaakte juwelen. Wel wat moeilijk om goede foto’s te nemen wegens de lichtweerspiegelingen op het glas, de kleuren zijn in het echt nog levendiger.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook heel mooi!! Ik heb zojuist de Facebookpagina geliked.
| 12:06 |
Bedankt, heb het net gezien 😀
| 13:24 |
Graag gedaan.
| 13:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen