×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Goedemorgen iedereen

Goedemorgen iedereen


Ochtend 
 

Hallo lezers! Hoe was jullie nacht? De mijne was deze keer goed. Vorige nachten sliep ik erg ligt en was snel wakker. Wat doen jullie om goed te kunnen slapen? 

De laatste tijd heb ik veel moeten regelen voor mijn nieuwe baan. Papierwerk enz. Nu is dat klaar en gaat het niet goed met mijn schoonmoeder. Die heeft suikerziekte en heeft een wond op haar been dat niet geneest. 

Verder zal ik jullie de drama besparen. Maar je begrijpt vast wel dat dat veel zorgen met zich mee brengt. En dan woont ze ook nog eens thuis met een zoon(half broer van mijn vriend) die niks voor haar doet. Hij is op zijn zacht gezegd niet slim en vind het allemaal al gauw teveel. 

Eigenlijk zal mijn schoonmoeder dus moeten verhuizen omdat deze woning niet goed voor haar is. En zolang die zoon van haar bij haar in woont krijgt ze geen huishoudelijke hulp. Drama allemaal dus, ik heb mijn handen ervan af geslagen. Dit omdat ik graag wil helpen. Maar mijn hulp word niet geaccepteerd. 

Ik ga mij nu weer op mezelf concentreren en lekker sporten. En bezig met mijn hobby's. Ondertussen luister ik het nummer van Eminem - insane want, zo voel ik mij de afgelopen dagen.. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Aaricia Frans
Ik heb het ff gegoogled interessant! 
24-05-2018 16:38
24-05-2018 16:38 • Reageer
Schorelaar
wat ik doe om te gaan slapen? Ik ga naar bed en doe mijn ogen dicht. Piekeren en zorgen maken heeft geen zin, morgenochtend als ik wakker wordt zien we wel verder, juist met problemen heb je je rust nodig. Ik zeg dit ook echt tegen mezelf in tijden van problemen.
24-05-2018 00:20
24-05-2018 00:20 • 1 reactie • Reageer
Aaricia Frans
Dat is waar..maar helaas lukt dat niet altijd bij mij. Maar goed je kan niet verwachten dat je elke nacht goed slaapt denk ik dan maar weer 
24-05-2018 07:41
24-05-2018 07:41 • 1 reactie • Reageer