×

Yoors


Inloggen
×

YoorsGoedemorgen iedereen

Goedemorgen iedereen


Ochtend 
 

Hallo lezers! Hoe was jullie nacht? De mijne was deze keer goed. Vorige nachten sliep ik erg ligt en was snel wakker. Wat doen jullie om goed te kunnen slapen? 

De laatste tijd heb ik veel moeten regelen voor mijn nieuwe baan. Papierwerk enz. Nu is dat klaar en gaat het niet goed met mijn schoonmoeder. Die heeft suikerziekte en heeft een wond op haar been dat niet geneest. 

Verder zal ik jullie de drama besparen. Maar je begrijpt vast wel dat dat veel zorgen met zich mee brengt. En dan woont ze ook nog eens thuis met een zoon(half broer van mijn vriend) die niks voor haar doet. Hij is op zijn zacht gezegd niet slim en vind het allemaal al gauw teveel. 

Eigenlijk zal mijn schoonmoeder dus moeten verhuizen omdat deze woning niet goed voor haar is. En zolang die zoon van haar bij haar in woont krijgt ze geen huishoudelijke hulp. Drama allemaal dus, ik heb mijn handen ervan af geslagen. Dit omdat ik graag wil helpen. Maar mijn hulp word niet geaccepteerd. 

Ik ga mij nu weer op mezelf concentreren en lekker sporten. En bezig met mijn hobby's. Ondertussen luister ik het nummer van Eminem - insane want, zo voel ik mij de afgelopen dagen.. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!