×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Verhaal over Lara deel 4

Verhaal over Lara deel 4


Als ik bij mijn huis kom aanlopen staat Drake er al met een bak vol eten.’ Hey wat ben jij vroeg! Ja, ik dacht laten we Lara eens even opwachten.’ We lopen het huis in en hij zet het eten op tafel ‘hoe was je werkdag? Gaat het was erg druk want, een collega was niet komen opdagen. Maar nu kan je lekker ontspannen mag ik jou masseren vraagt hij. Ja heerlijk’ we lopen naar mijn slaapkamer en ik zet een rustig muziekje op en begin me uit te kleden. ‘Ik hou mijn lingerie aan hoor anders voelt het zo gek. Dat snap ik we kennen elkaar nog maar net ga maar lekker liggen.’ Hij komt op mij zitten en op dat moment gaat de deurbel. ‘Blijf hier even wachten ik doe wel even open’ en ik pak mijn badjas. Als ik de deur open doe staat Jake daar. ‘Ooh sorry stoor ik je? Nou ik wilde net gaan douchen maar ik en Anna willen graag met jou en je vriend mee naar Parijs.’ Lara! Hoor ik vanuit de slaapkamer en Jake kijkt naar binnen. ‘Wie is dat? Een vriend van mij’ en ik begin te blozen.’ Nou ik zal jullie met rust laten en zal mijn vriend bellen dat jullie mee gaan.’

Wanneer Drake mij had gemasseerd gingen we samen eten. Ondertussen waren we leuk aan het praten met elkaar. ‘Wat zoek jij in een vriend als je een relatie zoekt? Ik zoek een man die mij complimenten geeft en achter mijn beslissingen staat. Mijn vriend moet zijn emoties durven uiten naar mij en we moeten goed met elkaar kunnen praten. We moeten weten wat we aan elkaar hebben. Maar ik denk dat de meeste mensen niet gelijk hun ware kunnen vinden. Omdat je niet gelijk kunt weten wat je eigenlijk zoekt in een echte relatie. Als je jong bent maak je fouten dus maak je ook fouten in de liefde. En jij ben je al opzoek naar de ware liefde?’ Hij is even stil en ik zie hem denken. ‘Ik denk dat ik nog niet goed weet wat voor persoon goed bij mij past. Voor mij is het nog een grote zoektocht.’ Drake gaat naar huis op het moment dat ik hem uitzwaai komt Anna eraan fietsen. ‘He, wat gezellig dat je langs komt! Mag ik bij jou komen slapen ik voel me niet zo goed. Kom binnen dan praten we erover. ‘In de keuken ben ik opzoek naar wat drinken voor ons en zet wat lekkere hapjes op tafel.’ Was het gezellig met Drake?’

- Eerdere delen nog niet gelezen? Bekijk dan de links hieronder 


Verhaal over Lara...

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Verhaal over Lara deel 2....

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Verhaal over Lara deel 3...

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.DC Staelens
Weer heerlijk om te lezen.
21-04-2017 16:19
21-04-2017 16:19 • 1 reactie • Reageer
Aaricia Frans
Fijn om te horen
21-04-2017 20:24
21-04-2017 20:24 • Reageer
Dit is mijn leven
Leuk ik wacht wel weer op het volgende deel laat je het dan weer even weten
20-04-2017 18:24
20-04-2017 18:24 • 2 reacties • Reageer
Aaricia Frans
Is goed :-)
20-04-2017 21:40
20-04-2017 21:40 • Reageer
Aaricia Frans
Heb het volgende deel weer geplaatst ;-)
06-05-2017 22:52
06-05-2017 22:52 • Reageer