×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


notifications_noneadd
19-10-2018 21:01
4 volgers , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mislukte foto challenge

Mislukte foto challenge


Misschien was mijn vorige challenge niet zo geslaagd, maar ik heb alweer een (hopelijk) nieuw idee voor een challenge. Maak een blog aan en plaats daarin een mislukte foto met daarbij het achterliggende verhaal. Gebruik als tag 'mislukte foto-challenge' en verwijs naar dit blog met een post-in-post. Meestal verwijder ik deze mislukte foto's, maar waarom zullen we ze niet delen om er met zijn allen van te genieten!

Juist vanwege mijn perfectionisme, leek het me wel grappig om juist iets totaal tegenovergestelds te doen. Ik heb wel eens gezien dat er zelfs een tentoonstelling voor 'mislukte' foto's is gehouden.

Ik kan me nog herinneren dat ik ooit met mijn allereerste camera (nog zo eentje met een rolletje) een foto wilde maken van een dier achter een hek. Nou, het hek stond er heel scherp op, maar geen dier te zien 🤣 Ik zal eens kijken of ik die foto nog ergens heb, dan scan ik 'm in. Dan kunnen we allemaal genieten van mijn fotokunst, lol!

Ik kon geen leuke kop bedenken, lol 

Laatst landde er een reiger op  schutting. En daar moest ik natuurlijk een foto van maken. Ik heb ook een paar goede, maar wilde deze toch met jullie delen...

Zoals beloofd: de foto van het hek. De foto is zelfs te onscherp om te gebruiken als blogafbeelding, lol
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties