×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Paarse Power Smoothie

Paarse Power Smoothie


HET IS ALWEER EEN TIJDJE GELEDEN DAT IK EEN SMOOTHIE PLAATSTE, DAAROM VERDIENEN JULLIE DEZE KEER EEN SUPER LEKKERE: DEZE PAARSE POWER SMOOTHIE GEVULD MET GEZONDE BLAUWE BESSEN.


Ik ben helemaal geen ‘gewone’ fruit-eter, maar geef mij elke dag een smoothie met veel fruit en yoghurt en ik ben happy. Helaas heb ik niet altijd de lekkerste ingrediënten in huis en eindig ik meestal met een bakje yoghurt en simpele granola op de bank. Dit weekend had ik wel geluk, want ik had én vanalles in huis, én ik kwam 2 leuke Mason Jars tegen.

De ‘hype’ om drinken te serveren in die gezellige glazen potjes bestaat al langer, maar gek genoeg had ik ze nog niet gekocht (en dat voor iemand die gek is op keukengadgets en decoratie). Dus toen ik ze eindelijk kocht moesten ze meteen op de foto: inclusief een geweldig kleurend goedje.

Nog zo geweldig aan dit recept: heel weinig calorieën en heel veel voedingsstoffen en antioxidanten. (Hoor mij even slim doen, hihi). En de smaak, tsja ik vind hem overheerlijk, maar jij zult hem even zelf thuis moeten testen. Geen probleem toch, met dit recept?

www.abiteofcravings.nl
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties