2 passies samengevoegd

2 passies samengevoegd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds jaren maak ik al 3D kaarten  sommige met plaatjes andere opgepimpt met borduurranden en/of stansmallen maar net hoe mijn gevoel op dat moment is 

Vanaf de tijd dat ik mij op het semi-creatieve pad begaf ( is toch wel veel na-aap :) ) begon mijn man aan zijn passie voor orchideeën uit te breiden eerst 1 daarna volgde er velen <3 soms waagde ik een poging om van een mooie orchidee een foto te maken en die op een kaartcreatie te verwerken maar was het net niet ....ben ook niet altijd tevreden over mijn creaties :(  Eindelijk na lang speurwerk komen er de laatste dagen via mijn bekende kanalen orchideenknipvellen uit met voorbeelden en dan lukt het juist weer wel 

Niet om die voorbeelden exact na te maken maar juist om dan te gaan spelen met kleur en ideeen geen een kaart is dan nog hetzelfde en dat vind ik dan juist weer wel leuk Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi gemaakt
| 08:01 |
Erg mooi gemaakt groetjes an creatief
| 19:38 |
Heel mooi gedaan!
| 16:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen