Torn apart

Torn apart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De auto stopte en ik vluchtte naar buiten. Uit de menigte, uit de drukte, rende ik de straat op en trok de autodeur open van de zwarte Range die langs de kant van de weg geparkeerd stond. Ik stapte in, zei niets, en keek niet op toen hij naar me keek. Ik probeerde na te gaan of mijn kapsel nog oké was, of de lippenstift niet over men gezicht gelopen was, en ik hoopte dat het meeviel. Hij wist waarom ik hem gebeld had. En hij was gekomen. Hij had me uit de situatie gered, voor ik het wist. Dat deed hij altijd. Elke keer opnieuw beldde ik hem in het midden van de nacht omdat ik niet alleen naar huis wilde. Het was 3u 's nachts. Hij had opgepakt en gevraagd waar ik was. 'Stuur me het adres, ik kom eraan.' dat waren zijn woorden geweest. Hij was niet het type dat vragen stelde. Hij vroeg me nooit iets maar dacht er niet minder om. De lederen bekleding plakte tegen mijn billen, en ik rilde toen ik de zetelverwarming voelde werken. Hij legde zijn hand op men bovenbeen, en streelde me zachtjes. Het zilver van zijn ring gleed over mijn huid terwijl zijn hand steeds meer naar boven wandelde.

Ik keek naar hem op. Zijn lichtblauwe ogen waren op de weg gefocust, en zijn linkerhand rustte op het stuur van de bolide. Ik voelde me veilig. Ik had het feest verlaten, de vrienden waarmee ik uit was waren razend op me geweest toen ik zei dat ik een rit naar huis had geregeld. Selim had me opgepikt zonder vragen te stellen. 'Help een meisje altijd uit de nood.' Had hij me ooit weten te vertellen. Dat had zijn vader hem altijd aangeleerd. Het zit hem in de opvoeding dacht ik altijd. Die Turkse opvoeding. Gotta love it.

Hij bracht me naar huis en ik vroeg hem of hij wou blijven. Natuurlijk wou hij blijven. Ik was alleen thuis en genoot van de kans om hem helemaal voor mij te houden. We verdwenen onder de lakens. Mijn handen door zijn dik zwart haar, mijn lippen op de zijne, zijn ademhaling in mijn nek. De passie was te voelen, we praatten nauwelijks, genoten van elkaar als nooit tevoren. Ik kende hem al een tijdje, en het was echt niet de eerste keer dat we het bed deelden, maar deze keer was het anders. Zijn lichaam en zijn gedrag praatten boekdelen, zijn handen waren zacht, zijn ogen blonken. Hij kon mij niet loslaten, en zo viel ik in slaap op zijn brede torso.

En dit verhaal kan jullie koud laten, ik weet het, maar hij was echt een van de mannen waar ik mij emotioneel voor moést afsluiten. Het was niet een keuze, het was een verplichting. Ik mocht niet verliefd worden, het mocht gewoon niet. Mijn ouders zouden gek worden. 'Van uw soort en aan uw poort.' Zeiden ze altijd. Says 'nough, dacht ik. En toch kon ik niet stoppen met aan hem te denken. Hij was echt goed voor me, behandelde me als een prinses. En ik hield ervan. Ik hield van hem...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is wat die verboden liefdes .... pittig verhaal
| 15:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen