×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Egoïstisch of niet?

Egoïstisch of niet?


Het voelt alsof ik drie dagen vakantie heb gehad! Begrijp met niet verkeerd, ik heb gewoon gewerkt hoor. 

" omdat het voor de kinderen nog steeds vakantie was deze week en opa altijd oppast, bleven de kids alletwee bij opa en oma slapen. Woensdag middag rond 13 uur al opgehaald, om op vrijdagavond na het eten weer thuisgebracht te worden. Ik weet het ......dikke vette luxe en we zijn er superblij mee" 

Het is wel raar geen kinderen in huis, maar ik vind het altijd heerlijk.  Even geen ADHD! Niet hoeven te vragen of er op te letten of Brooklyn zijn pil wel heeft ingenomen. Nou is het iets wat je wel redelijk snel opmerkt. Maar je moet er wel echt op letten anders heeft de juf een DIK probleem. En ik weet niet of ze daar heel blij van word. 

Even geen Coeliakie. Heerlijk, gewoon mijn brood op het aanrecht kunnen smijten zonder eerst schoon te maken en gewoon mijn vieze broodmes in de boter kunnen duwen. Gelijk aan mijn eigen ontbijt beginnen i.p.v. eerst het brood van Dakohta te smeren om daarna het brood van Brooklyn te maken. En om vervolgens ergens aan het eind van de rit, zelf een verfrommelde boterham in alle haast in mijn mik te duwen.

 Én even geen diabetes! Geen vingerprik laat op de avond of zelfs in de nacht, om te controleren of ze de nacht wel goed doorkomt. Misschien moet ze wel een correctie hebben of juist wat eten/drinken. Het klinkt heel egoïstisch, ik ben namelijk niet degene met diabetes,  maar ik begin redelijk diabetes moe te worden! De kleine dingen zoals het prikken van een vingerprik, het zetten van een nieuw infuus of het uitlezen van die stomme pomp om het door te sturen naar de diabetesverpleegkundige. Heel soms heb je daar gewoon de kracht niet voor, maar je moet! 

Op de dagen dat de kids dan niet thuis zijn kan ik er van genieten dat ik/we niks moeten. Ik ervaar het als vakantie.... een beetje mijn eigen ding doen.  Wat ik me kan voorstellen is dat dat eigenlijk best egoïstisch overkomt voor de rest van de wereld. Maar op deze momenten geniet ik extra van de rust....

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties