Buikpijn na melk drinken? // Gezondheid

Buikpijn na melk drinken? // Gezondheid


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
 

Wolfram

 

Blogger || Kunstenaar || Energiek

Waarom heb ik buikpijn als ik melk heb gedronken?

Veel mensen hebben hier last van. Na een lekker glas melk krijgen ze opeens flinke buikpijn. Ze moeten eerst een hoop scheten laten en daarna naar de wc voor een flinke boodschap. Misselijkheid kan ook naar boven komen. Maar waar ligt het nou aan dan?


Het kan zijn dat je een Lactose Intolerantie hebt. Je lichaam kan melksuikers niet verwerken en dus krijg je daar buikpijn van. Sommige mensen kunnen alleen niet tegen een puur glas melk maar er zijn ook heel veel mensen die geen enkele melk product kunnen eten/drinken. Er zijn veel mogelijkheden, zoals lactose vrije melk (die smaakt precies hetzelfde) of Soja melk.

 

Wil jij ook geld verdienen door te bloggen?

Klik dan op aanmelden en krijg gratis 125 Yoors Punten!

Elkaar gag gifts geven.

Je hebt vast wel eens van deze belachelijke ca...

2 Dagen op Neobux. // Geld verdienen //Progress.

Ik zit al twee dagen op Neobux en ik heb al flink...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vroeger dronk ik tussen de middag als ik even thuis was van school ook een grote beker melk maar moest dan naar de wc op het moment dat ik eigenlijk terug naar school moest vertrekken. Het kan dan wel goed voor je botten zijn, als je darmen het niet kunnen verdragen moet je je calcium ergens anders uit halen.
| 00:05 |
Daarom zeg ik altijd nee als jij om melk vraagt ;)
| 13:14 |
ik zou niet zonder melk kunnen ._.
| 20:45 |
Vet eten bedoel ik dus. :)
| 21:38 |
Ja, dat herken ik. Melk drink ik niet meer. Maar kaas, ijs en slagroom laat ik er niet om staan. Dan maar buikpijn. Ik heb er vooral last van in combinatie met het eten.
| 21:38 |
ik herken het
zie ook mijn blog over ik lust geen kaas
yoo.rs/erkaryam/blog/ik-lust-geen-kaas-1494522696.html?Ysid=40053
gelukkig is het bij mij niet zo dat ik geen enkele melkproduct kan drinken/eten
| 20:17 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen