Pijn geleden (gevoel)

Pijn geleden (gevoel)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier ben ik weer. Maanden ben ik weggeweest en niet kunnen schrijven. Gedachtes die vol zaten. Mijn relatie ging stuk door ergere redenen. Therapie en al gehad. En hier ben ik weer. Niemand die mijn gevoel kan kwetsen. Nu heb ik bijna een maand een nieuwe relatie. Maar hopen dat dat goed gaat.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig kun je de draad dus weer oppakken na alle ellende!
'Gewoon' weer een beetje vertrouwen hebben denk ik!
| 13:21 |
Ja komt zeker goed
| 13:33 |
Mooi! ;-)
| 21:19 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen