Stoppen met roken is makkelijk?

Stoppen met roken is makkelijk?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Roken!

Ik (Adrie Hendriks) heb ook maanden lang gerookt. Ik rookte als ik ergens mee zat of wat dan ook. Toch ben ik gestopt voor mijn gezondheid en voor mijn relatie. Het was niet moeilijk om te stoppen, maar vaak heb ik wel de neiging om te gaan roken wanneer ik anderen zien roken.... maar je kan niet alles hebben/willen wat een ander heeft! Ik wil zelf ook niet meer roken. Zo vaak rookte ik niet eens en ik kon zomaar makkelijk paar dagen ermee stoppen. Het allerbeste is om niet te gaan beginnen met roken!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb je helemaal gelijk in, er gewoon niet aan beginnen
| 10:44 |
spaart je een hoop ellende als je niet begint
| 09:50 |
Zo is het maar net. Nooit beginnen.
| 23:28 |
Goed geschreven topper
| 20:33 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen