×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


My Love [Part 1] 'The day we started talking'

My Love [Part 1] 'The day we started talking'


Donderdagavond, 23 uur.

Ik verveelde me en had behoefte om te praten met iemand. Al mijn vrienden waren al gaan slapen, want die hadden gewoon school de volgende dag. Ik besloot internet af te struinen om te kijken of ik een site kon vinden waar je met mensen een normaal gesprek kon voeren. Na even zoeken kwam ik een interessante site tegen. Al snel kwam ik erachter dat er veel verschillende mensen te vinden waren op deze site. Met een aantal had ik best een leuk alledaags gesprek, maar sommige gesprekken waren na een paar regels al over omdat mensen meer op zoek waren naar seks. En alles wat ik zocht was gewoon iemand om mee te kletsen. In de hoop om toch wat leuke gesprekken te hebben bleef ik nieuwe gesprekken beginnen. Elk gesprek begon eigenlijk vrij gelijk, een hey, en de vraag of je een jongen of meisje was en hoe oud je was. Vaak werd er daarna gevraagd naar mijn dag, mijn hobby’s of waar ik woon. Het werd een beetje standaard allemaal, al had ik met sommige mensen wel echt langdradige gesprekken.

Ik was al een tijdje aan het kletsen met verschillende mensen, het was inmiddels al half 1. Ik moest eingelijk ook zo naar bed toe, nog een leuk gesprek dacht ik bij mezelf, duurt waarschijnlijk maximaal een half uurtje, dan ga ik slapen. Maar toen kwam ik jouw tegen . . .

"MAAR toen kwam ik jou tegen . . ."

Laura

Dit is echt het laatste wat ik had verwacht. Het gesprek begon al anders dan andere gesprekken, je kwam veel geïnteresseerder en grappiger over. En het belangrijkst van alles, je zocht ook gewoon iemand om mee te kletsen, net zoals ik. We bleven maar praten en praten, en ik kreeg steeds erger het gevoel alsof ik je gewoon kende. We hadden het over dingen waar je normaal met vrienden over praat. Ik kreeg er een beetje een raar gevoel van in mijn buik, maar dan wel op een goede manier.

Na een uur lang door gepraat te hebben vroeg je mij of ik misschien contact wou houden, zodat we elkaar vaker konden spreken. Omdat ik mijn nummer niet wou geven, omdat je toch een vreemde was hadden we skype uitgewisseld. Hier bleven we door praten, we hadden het over huisdieren, muziek en games. We kwamen erachter dat deel van onze interesses best wel overeenkwamen. Dit maakte het alleen maar leuker om door te blijven praten. Op gegeven moment hadden we het zelfs ver iets meer persoonlijke dingen, die je niet zo snel met iemand die je niet kent zou delen. Je vertelde mij dat je niet zo lekker in je vel zat, en dat je me daar makkelijk over kon vertellen omdat ik veel vertrouwen uitstraalde. Dit deed me echt onwijs goed, dat je me na bijna 2 uur praten toch ineens zoiets durft te vertellen.

“Heb je het wel eens gehad, dat je met een compleet vreemde aan het praten bent, en het gevoel krijgt alsof je diegene al veel langer kent”

Laura

Inmiddels was het bijna half 3, gezien jouw wekker ging om half 7 ging je toch maar proberen te slapen. En door te zeggen dat je je skype inlog niet meer wist heb je het toch voor elkaar gekregen om mijn nummer te krijgen. Via WhatsApp zeiden we welterusten tegen elkaar en gingen we slapen.

De volgende ochtend was jij al een paar uur eerder wakker dan dat ik wakker was. Ik had geen school die dag, dus ik kon uitslapen. Toen ik wakker werd zag ik dat ik een goedemorgen berichtje had gekregen van jou. Mijn eerste gevoel was echt ‘wauw’. We praten de hele dag door, hadden het over van alles en nog wat en gingen slapen nadat we elkaar in de avond een welterusten berichtje hadden gestuurd. Zo bleven de komende dagen ook lopen.

Na een paar weken begonnen we toch wel nieuwsgieriger naar elkaar te worden. We begonnen het te hebben over een keer bellen via skype, een game via de pc samendoen en eens afspreken. 3 weken nadat we elkaar hadden leren kennen belde we elkaar voor het eerst. Ik vond het onwijs spannend, en het is toch best eng om iemand die je zo lang al zo veel spreekt ineens in het ‘echt’ te horen spreken. Vanaf dat moment belde we elkaar ook steeds vaker, en besloten we eens af te spreken.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties