Scholl Velvet footh elektronische voetvijl; recensieBaal jij ook zo van die lagen eelt op je voeten? Ben je uren bezig met een voetvijl en is het resultaat niet bevredigend? Dan heb ik de ultieme oplossing voor je; de Scholl Elektronische voetvijl.

Slippers en sandalen

De meeste mensen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Goed verzorgde make-up, trendy kleding en mooie nagels. Helaas zijn de voeten meestal de sluitpost. En juist de verzorging van je voeten is zo belangrijk. Wie wil er nu niet mooi verzorgde voeten in een paar hippe slippers of leuke sandaaltjes?

Eeltvijl

Om eelt te verwijderen, gebruikte ik altijd een eeltvijl. Op zich prima, alleen heb ik er niet altijd geduld voor en het resultaat vind ik ook niet echt bijzonder. Mijn dochter vertelde dat ze iets had gelezen over de elektronische voetvijl van Scholl en dat leek me wel iets.

Kruidvat

Bij het Kruidvat zag ik ‘m in de winkel liggen. In eerste instantie schrok ik van de prijs (ca. € 25,00), maar mijn nieuwsgierigheid overwon en dus belandde de vijl in mijn mandje.

Verbluffend

Thuisgekomen maakte ik ongeduldig de verpakking open. Het apparaatje ziet er degelijk uit en is eenvoudig te bedienen. Batterijen worden bijgeleverd. Plaats de batterijen er op de goede manier in en starten maar!

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing heb ik niet eens gelezen. Er zit een aan en uit (draaiknop) op en dat spreekt voor zich. Het is verstandig om je voeten even op een handdoekje te leggen, want er komt behoorlijk wat ‘stof’ van je voeten. Het ronde middenstukje begint te draaien en zorgt ervoor dat de eelt als 'sneeuw voor de zon' van je voeten verdwijnt. Zet niet teveel druk, dat is niet nodig.

Pijnlijk of gevoelig?

Nee, hooguit een kriebelig gevoel maar daar wen je snel aan. Zeker als je ziet dat het resultaat er mag wezen. Je voeten worden er weer heerlijk zacht van, zeker als je ze daarna insmeert met een lekkere lotion of een drupje olie.

Een aanrader dus!

Word lid en beloon de maker en jezelf!