×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ramadan dag 4

Ramadan dag 4


Ramadan dag #4

Eerlijk valt het me mee om de hele dag niet te eten... Op het moment dat ik dit typ heb ik wel echt een moeilijk moment.. 

Man en kids hadden lekker patat gegeten vandaag en als ik ergens van hou dan is het patat hmmm wat zat ik te watertanden terwijl ik onze dochter hielp met haar eten.. 

Voor mij is het de eerste keer dat ik meedoe met de vastenperiode. 

Moet wel zeggen dat ik begin te voelen dat mijn lijf niet zoveel kracht meer heeft en echt moet wennen aan een ander ritme.

Ik durf zelf nog niet naar de moskee aangezien ik niet goed weet hoe en wat. Ik haal nu veel van het internet af qua info en gebeden, ik ben nieuw binnen het geloof en alle info is welkom zelf heb ik ook een aantal vragen en hoop dat iemand die voor me kan beantwoorden!

-XOXO- Agneet

_PetitCorbeau_
Heel knap dat meedoet!
09-06-2017 09:23
09-06-2017 09:23 • 1 reactie • Reageer
Agnetha Love
Dank je petitcorbeau
09-06-2017 12:35
09-06-2017 12:35 • Reageer
Mirke
Ik bewonder het feit dat je de kracht wil opbrengen om deel te nemen aan de ramadan en ook de filosofie erachter kan ik begrijpen... Aan de andere kant vind ik het ook weer jammer dat je je info van het internet af haalt vanwege het feit dat je nog niet naar de moskee durft... Zelf ben ik zo atheïst als maar kan omdat ik niet wil geloven in iets wat ik niet kan zien en waarin medemensen soms sla minderwaardig worden gezien omdat ze niet binnen het gewenste plaatje passen... wat niet wil zeggen dat iedereen die gelovig is het voor zichzelf beslissen kan en wil wat wel en niet kan... Ik wens je veel sterkte en kracht toe om je doel te bereiken.... mijn respect daarvoor.
08-06-2017 22:12
08-06-2017 22:12 • 1 reactie • Reageer
Agnetha Love
Dank je wel ik ben zelf erg lang zwevend geweest tot ik de Koran begon te lezen het kwam zo bij me binnen voelde als een warme omarming vindt het zelf ook jammer dat ik de moskee nog niet heb bezocht denk dat dat idd komt door de "angst" van het plaatje wat ze van mij zouden kunnen hebben..
09-06-2017 00:10
09-06-2017 00:10 • 1 reactie • Reageer