×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Instagram webshop met de fleekste musthaves voor alle dames!

Instagram webshop met de fleekste musthaves voor alle dames!


Hello people's! :)


Ik ben dus een tijdje niet echt meer actief geweest op Yoors..  sorry hiervoor! Graag wil ik iets heel leuks delen met alle dames. Paar dagen geleden ben ik gekozen als één van de promotors van een hele leuke Instagram webshop(@girlsmode4u). Ik mocht een product kiezen om mee te promoten en dus heb ik de Kylie lipkit gekozen. Op de Instagram webshop verkoopt ze bijvoorbeeld make-up, kwastjes, maskertjes, telefoon hoesjes en noem maar op.. Het is ook nog eens betaalbaar! :) Dus ik hoop dat jullie er wat aan hebben.Op deze foto heb ik de Kylie lipkit op! Het is een lipstick met een lipliner erbij. Ik vind deze lipkit echt een aanrader. Het is zo makkelijk aan te brengen en het geeft helemaal niet af!  Het blijft dus ook echt super lang zitten. Normaal als ik uit ga en aan het begin van de avond lippenstift op doe, is het er al weer af voordat ik op het feest ben! Deze Kylie lipkit had ik voor het uit gaan opgedaan en ik heb heel de nacht geen één keer de lipkit aangeraakt, omdat het er heel de nacht op bleef zitten. Dit is zeker een aanrader!!! Voor 19.95 euro per stuk op de Instagram webshop.

De kleur die ik op heb: True Brown K

@girlsmode4u

 

May your day be as flawless as your make-up.

bossbabeexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties