×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hoi, ik ben Noya!

Hoi, ik ben Noya!


Hoi allemaal! 

Vandaag neem ik deze blog over! Ik ben namelijk niet Aimée, ik ben Noya, zoals je al in de titel kan zien. Ik ben een berner sennenhond en Aimée is mijn baasje. Ik ben geboren op 13 maart 2014, dus ik ben nu 4 jaar oud. 

Hier is een foto van toen ik nog heel klein was. Ik was hier ongeveer 3 maanden oud. Hieronder zien jullie een paar foto's zodat je kan zien hoe ik ben opgegroeid tot de reus die ik nu ben! Ik ben dol op wandelingen maken, ik vind het zo leuk, dat ik zelfs wanneer mijn baasjes geen tijd hebben zelf een wandeling ga maken. Dan zoek ik een manier om uit de tuin te ontsnappen en loop ik door de weides een rondje totdat ik weer aan de voordeur kom, dan laten ze me weer binnen. Ik denk niet dat mijn baasjes dat zo leuk vinden, maar ik wel. 

Onlangs is er trouwens iets heel gek gebeurd hier! Plotseling zijn er allemaal kleine diertjes. Aimée zal er vast wel iets over geschreven hebben... Klik hier om daar wat meer over te lezen! 

Zo, nu weten jullie wie ik ben! Als jullie nog vragen hebben, mogen jullie die zeker achterlaten in de reacties en dan zal ik ze beantwoorden! Er zullen  in de toekomst zeker nog meer blogs over mij verschijnen :)

Groetjes, 

Noya
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties