DIY kledingkast

DIY kledingkast


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik woon nu al zo'n 7 maanden heel fijn in mijn huisje, maar er waren wat mensen die vonden dat het toch wel tijd werd dat ik een kledingkast kreeg. Ik had tot nu toe mijn kleding op kledingrekken hangen, had een lade kast en lades onder mijn bed dus op zich opbergruimte genoeg. Maar ja een kledingkast heeft ook wel wat. Maar alles wat ik mooi vond kostte me al gauw een paar honderd euro en dat vond ik toch wel zonde voor een kast die het net niet was. 

Ik had van mijn vader een paar maanden geleden een oude boekenkast gehad. Dit is een boekenkast in de vorm van een stelling die je dus zo kon inrichten zoals je zelf wil. Ik bedacht me opeens van daar kan ik wel een kledingkast van maken. Zo gezegd, zo gedaan en na een ritje naar Ikea en nog geen 35 euro uitgeven te hebben, heb ik een kledingkast.

Het is in principe heel simpel. Ik heb eerst de kast ingedeeld zoals ik wou met de planken die ik had. Toen heb ik bij Ikea 2 keukenstangen gekocht van 80 cm breed en die heb ik onderop de planken geschroefd. En toen een gordijnroede ervoor gehangen (aan de kast zelf) en tadaa je hebt een kledingkast voor weinig geld. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb trouwens ook een kast met gordijnen.
| 21:15 |
superslim,idd waarom veel geld uitgeven ?
| 21:15 |
Heel handig bedacht.
| 09:19 |
Wij hebben ook een open kast, werkt fijn en alles zie je in één oogopslag
We hebben er ook nog een ladekastje in, fijn voor sokken en hemdjes en dergelijke.
Leuk gedaan !
| 09:37 |
Zoiets heb ik vroeger ook al eens gehad. Voordeel is dat je je kast elke keer een nieuwe look kan geven als je wilt
| 11:50 |
Knap gedaan, hoor!
| 15:32 |
Heel leuk gedaan!
| 12:04 |
Origineel gedaan en zo goedkoop
| 21:47 |
Dank je wel, en zeker erg goedkoop!
| 23:07 |
Handig en voordelig.
Zou voor mij niet geschikt zijn: ik woon in een heet, droog klimaat met veel wind (dus veel stof). Jouw mooie nieuwe kast is naar schatting 1.60m breed: zou voor mij ook te klein zijn.
| 16:51 |
Mijn kast is 1m80 breed, hij lijkt kleiner door de gordijnen. En mocht ik nog onderdelen van de kast weten te vinden (zijn nog wel te krijgen) dan kan ik hem nog uitbreiden door er gewoon een stelling aan vast te maken.

In zo'n klimaat is het inderdaad niet heel handig maar hier in Nederland wil dat wel prima.
| 17:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen