×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Fotomagazine "DigifotoPro"


Sinds dit jaar ben ik wat actiever in het showen en delen van mijn foto´s.
Yoors is daar zeker een drijfveer toe geweest.

Hier zitten veel foto liefhebbers en ook mensen "die er verstand van hebben" behalve dat ik hier veel plezier heb en leuke reacties krijg wilde ik mijn foto´s ook aan een specifieker publiek showen.
Ik heb een account aangemaakt bij DigifotoPro, dat is de website van het gelijknamige fotomagazine. Voor mij het interessantste fotomagazine van Nederland. Als ik in Nederland ben koop ik er altijd een, als vriendendeze kant op komen vragen ze het altijd en brengen ze er ook een voor mij mee.
Mocht je ook in de boekwinkel staan, kijk het tijdschrift eens in, meer dan de moeite waard.

Mijn 2e foto die ik daar plaatste kreeg meteen het predicaat "Spotlight"
Ik kreeg de vraag om wat meer over de foto te vertellen en een hoog high-res versie te mailen voor de redactie. Hier helaas verder geen reactie meer op gehad.

Gisteravond werd ik verrast door weer een mailtje van de redactie, mijn 5e geplaatste foto heeft ook het predicaat "Spotlight" gekregen. Weer gevraagd een kort verhaaltje en een high-res foto te sturen. Uiteraard vandaag gedaan.

Ik ben er stiekem toch wel trots op, uiteraard ga ik niet naast mijn schoenen lopen en plaats ik de foto´s eerst en ook hier 😇
Voor wie kijken wil :
http://www.digifotopro.nl/users/datzegiktoch-150323
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts