×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHet zit er op.

Het zit er op.


Wat een week en een hoop gedoe.

De hele week al gerommel op Yoors, niet leuk, hoewel ik een aantal dingen herken en ook deels mee eens ben en dat ook wel onderbouwd heb, hou ik helemaal niet van die drukte en negatieve prikkels, ik zit dus een beetje op de achtergrond. Ik ben een pacifist, hoewel ik nergens voor vlucht.
Ik heb mij voorgenomen mijn eigen dingen (proberen) te blijven doen, ik hoop dat mensen dat leuk vinden en ik een beetje liefde voor de natuur over kan brengen. Ik blijf dus nog een poos hangen als daar een kader voor blijft.
Dat ik er een paar punten, lees dubbeltjes voor krijg is mooi meegenomen, op Facebook kreeg ik niets voor mijn foto´s

Een week geleden met een 5 mensen heerlijk bevrijdend wezen zwemmen, ik moet nog steeds de foto´s uitzoeken en een blog schrijven. Opvallend dat het amper opvalt dat niemand kleren aan had, een bikini was meer prikkelend.
Ik voelde mij prettig zo dicht bij de natuur en in het heldere en natuurlijke water zwemmend, nog geen moment bij bij mij opgekomen dat ik met een "vreemde" naakte vrouw zwom.

De auto lekte water en dus naar de garage, radiateur lek, solderen kon niet dus een nieuwe erin, viel allemaal nog mee, radiateur, vloeistof en arbeidsloon totaal 110 € inclusief IVA (BTW)
Meteen 2 andere achterbandjes op laten leggen want toen de auto op de brug stond zag ik dat de binnenkant te ver versleten was naar mijn zin.

Woensdag ziek, veel hoofdpijn, even slecht zien en tintelingen in mijn handen, ik heb dat vaker gehad en gebruik daar al 20 jaar dagelijks medicijnen voor, die dag wat eerder ingenomen en het ging daarna weer beter, wel erg moe de rest van de avond.

Donderdag, tja vandaag ben ik dus jarig, ik ben nu in het decennium van mijn AOW terecht gekomen, hoe lang ik er op moet wachten is een grote vraag, minimaal tot 67 en 3 maanden ben ik bang.
Vandaag met mijn vrouw naar de grote stad gegaan, 70 km verderop, paar bloembakken voor mijn verjaardag gekregen, een werkblad en poten gekocht om een nieuwe computerwerkplek te maken.
Een hapje wezen eten en weer naar huis gegaan.
Onderweg wat gebak gekocht voor deze avond, dat hoort er altijd bij vindt ik.

Nu aan een koud biertje en de uitnodigingen aan een stel vrienden verzonden. Bij een plaatselijk cafe/pastelaria geregeld dat we daar zaterdagavond neerstrijken voor een paar drankjes, scheelt ons een hoop werk en voor die mensen een leuk extraatje.

Zoals ik mijn blog al begon, het zit erop, in ieder geval voor vandaag.