Het zit er op.

Het zit er op.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een week en een hoop gedoe.

De hele week al gerommel op Yoors, niet leuk, hoewel ik een aantal dingen herken en ook deels mee eens ben en dat ook wel onderbouwd heb, hou ik helemaal niet van die drukte en negatieve prikkels, ik zit dus een beetje op de achtergrond. Ik ben een pacifist, hoewel ik nergens voor vlucht.
Ik heb mij voorgenomen mijn eigen dingen (proberen) te blijven doen, ik hoop dat mensen dat leuk vinden en ik een beetje liefde voor de natuur over kan brengen. Ik blijf dus nog een poos hangen als daar een kader voor blijft.
Dat ik er een paar punten, lees dubbeltjes voor krijg is mooi meegenomen, op Facebook kreeg ik niets voor mijn foto´s

Een week geleden met een 5 mensen heerlijk bevrijdend wezen zwemmen, ik moet nog steeds de foto´s uitzoeken en een blog schrijven. Opvallend dat het amper opvalt dat niemand kleren aan had, een bikini was meer prikkelend.
Ik voelde mij prettig zo dicht bij de natuur en in het heldere en natuurlijke water zwemmend, nog geen moment bij bij mij opgekomen dat ik met een "vreemde" naakte vrouw zwom.

De auto lekte water en dus naar de garage, radiateur lek, solderen kon niet dus een nieuwe erin, viel allemaal nog mee, radiateur, vloeistof en arbeidsloon totaal 110 € inclusief IVA (BTW)
Meteen 2 andere achterbandjes op laten leggen want toen de auto op de brug stond zag ik dat de binnenkant te ver versleten was naar mijn zin.

Woensdag ziek, veel hoofdpijn, even slecht zien en tintelingen in mijn handen, ik heb dat vaker gehad en gebruik daar al 20 jaar dagelijks medicijnen voor, die dag wat eerder ingenomen en het ging daarna weer beter, wel erg moe de rest van de avond.

Donderdag, tja vandaag ben ik dus jarig, ik ben nu in het decennium van mijn AOW terecht gekomen, hoe lang ik er op moet wachten is een grote vraag, minimaal tot 67 en 3 maanden ben ik bang.
Vandaag met mijn vrouw naar de grote stad gegaan, 70 km verderop, paar bloembakken voor mijn verjaardag gekregen, een werkblad en poten gekocht om een nieuwe computerwerkplek te maken.
Een hapje wezen eten en weer naar huis gegaan.
Onderweg wat gebak gekocht voor deze avond, dat hoort er altijd bij vindt ik.

Nu aan een koud biertje en de uitnodigingen aan een stel vrienden verzonden. Bij een plaatselijk cafe/pastelaria geregeld dat we daar zaterdagavond neerstrijken voor een paar drankjes, scheelt ons een hoop werk en voor die mensen een leuk extraatje.

Zoals ik mijn blog al begon, het zit erop, in ieder geval voor vandaag.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze had ik over het hoofd gezien! Alsnog van harte gefeliciteerd!
| 11:13 |
Dank je wel. Je kunt niet alles zien hier, ik mis ook het e.e.a. :-)
| 11:17 |
Dat is waar.
| 11:25 |
Te laat, maar alsnog gefeliciteerd+
| 23:56 |
:-) Ik heb mij voorgenomen elke dag te vieren dus keurig op tijd :-)
| 10:27 |
Nog een verlate gelukkige verjaardag!
| 17:47 |
Dank je wel. Ik heb mij voorgenomen voortaan elke dag jarig te voelen, dus je bent precies op tijd. :-)
| 17:49 |
Ik geef je helemaal gelijk. Ik hou me ook van verre van al die negatieve prikkels!
En alsnog van harte gefeliciteerd!
| 14:53 |
Dank je wel. Het lukt niet altijd en ik geef ook wel mijn mening, maar gepast en op zijn tijd :-)
| 14:55 |
Om te beginnen, nog een van harte met die bijzondere dag en dat je nieuwe jaar veel waardevolle en liefdevolle momenten mag brengen
wat akelig die hoofdpijn zeg, je doet er zo weinig aan he.. bah
dan naakt zwemmen is lijkt mij..overheerlijk en t klopt- bij de sauna keken ze nooit naar mijn naaktheid,maar in bikini wel degelijk en vol lustige ogen ..pf
gerommel op yoor.s kreeg ik gelukkig niet mee, wel veel liefdevolle reacties
wat hebben ze daar nou toch aan zeg

we zijn hier om elkaar tto steun te mogen zijn en op velerlei wijze juist op te monteren
bij deze nog ff een jaarsknuf
| 14:43 |
Dank je wel.
Ik heb zoveel onderzoeken gehad, ook met dopler en weet niet meer, heel heel af en toe stolt er wat bloed en dat verstopt dan een adertje, waarom weten ze niet. Ik loop nu 20 jaar bij de trombosedienst en dat werkt prima, dit komt gelukkig zelden voor en is dan ook snel weer over.
Knuffel terug. X
| 14:54 |
oke gelukkig.. t kan wel eens genoeg zijn he..fijn
| 15:34 |
Wow... een paar dagen te druk met werken en geen tijd voor Yoors en ik heb het hele circus gemist hahaha... Het gaat hier dus weer vlotjes zo te horen. Wel ik ga hier gewoon mijn ding blijven doen, als er iemand iets tegen heeft mag hij of zij me het laten weten hahaha...
Maar nu eerst belangrijkere dingen: Allereerst, een te late maar welgemeende hipperdepipperdepipperdepip van de gekke mevrouw Stip...
Ten tweede, geniet van het leven en van het (naakt) zwemmen en ten derde, blijf gewoon je ding doen... het is veel te leuk om je foto's te bekijken en je leuke blogs te lezen dus gewoon blijven doen.
Voila... dat was het zo ongeveer... nog een dikke (virtuele) verjaardagszoen x
| 10:16 |
Dank je wel. Zo is het XX
| 10:26 |
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik wens je een fijn feest dat gepland staat, en bovenal heel veel gezonde jaren met je vrouw en dierbaren! Voor wat betreft Yoors sluit ik me bij je aan. Let's keep up the good work.
| 10:16 |
Dank je wel, gaat goed komen.
P.s. De zaadjes groeien prima :-)
| 10:27 |
PROFICIAT met je spontane veroudering ! Mooi manneke als kind (nu weet ik het niet ;-) ) Ik ben nieuw hier op Yoors...zie ook en en ander aan 'onvrede' voorbijkomen. Ik merk dat er onvrede is .. dat feit ligt er. De omgang ermee is altijd weer een ander (soms erg pijnlijk ) 'verhaal'. Ik geniet van wat ik hier zie in mag delen en wat ik zelf kan en mag delen en de ontmoetingen die eruit voort kunnen vloeien. Punten zijn leuk...maar voor mij een randvoorwaarde. Ik hou me bij het lezen en bekijken van alle werken en de mens erachter mogen ontmoeten daar waar gewenst op dit platvorm.

Geniet jij je verjaardag maar lekker in en met je eigen natuur en dé natuur van ons en ons allemaal...soms is dat best 'stekelig' he ;)
neem een lange teug adem voor je alle kaarsje uitblaast !
| 09:21 |
Dank je wel voor je lieve woorden. Gaat helemaal goed komen.
Nog steeds een mooie manneke hoor :-) :-)
| 10:39 |
Natuurlijk, van binnen ben je al en prachtmens , het meest belangrijke !
| 12:47 |
Bloos bloos, eigenlijk de meeste wel, we hoeven het alleen vaker naar buiten te laten komen
| 13:06 |
Dat bedoel ik ...straal ben jezelf ...het mooiste wat je bent en wat de ander mag tegenkomen in ont-moeten !
| 13:13 |
Nog van harte gefeliciteerd, hoop dat het een fijne dag was. En die foto, wat een poeppie...
| 08:52 |
Dank je wel, en nog steeds zo´n schatje hoor :-)
| 10:37 |
Ben een beetje te laat, maar als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag...
Dat de beste dag van het afgelopen jaar, de slechtste mag zijn in het komende jaar...
Dan kan het alleen maar beter gaan...
| 02:08 |
Mooi geschreven en gewenst, dank je wel.
| 10:34 |
Van harte gefeliciteerd, Albert.
| 00:32 |
Dank je wel. Stel ik zeer op prijs.
| 10:32 |
Wat een schatje toch
| 00:10 |
ach kijk toch dat lieve schatje op de foto ben jij dat?? En vandaag jarig lees ik dus van harte (F) en vast voor zaterdag een gezellig feest!!

Ja mens wat een gedoe op yoors ik doe net als jij gewoon wat ik leuk vind en of ik daar nou wat voor krijg of niet zou me een biet zijn.
Die foto's zou je nog doen ja maar je bent niet lekker geweest ook dus doe maar kalm aan hoor.
| 23:38 |
Dank je, toen zal ik iets van 6 maanden twee at zijn denk ik, liep met 9 maanden :-)
| 00:00 |
jij was er vlot bij zeg. Die foto is zo leuk dat broekje van je en die radio op de achtergrond. Geweldig!!
| 00:04 |
Ik kon net staan en klom al overal op, meteen een flink gat in mijn kop.
Omdat ik er aal bleef zitten hebben ze bij een stoffenzaak van die kartonnen kokers gehaald en die om mijn armen geschoven. Wat waren de tijden 60 jaar geleden anders, wij zijn ook groot geworden :-)
| 10:30 |
dit is echt lache ja. Zou je nu moeten doen dan staat heel ned. op zijn kop voor kindermishandeling.hihi
Wij zjn zeker groot geworden en zeker niet op een verkeerde manier!!
| 15:17 |
Beide helemaal waar.
| 15:20 |
:-)
| 15:21 |
Ik houd ook niet van het negatieve, blijf ik ook graag buiten. Laten we vooral ons eigen ding doen:-) En nog net op de valreep: van harte gefeliciteerd!
| 23:23 |
Zullen we nog maar een Sangria nemen :-)
| 00:01 |
Proost! ( Ik heb een biertje, een tripel. Ook lekker!)
| 00:33 |
Ik ga vanavond aan de Westmalle donker.
| 10:35 |
Heel goed plan :-)
| 13:49 |
:-) leuke blog! Ik had nog niets negatiefs op Yoors ervaren... Het is zo dat iedereen andere meningen heeft en dat botst wel eens maar tenslotte is yoors eigenwijs en daarbij uitgebreid genoeg om iedereen een plaatsje te gunnen. Gewoon bij jezelf blijven das het belangrijkste!
| 23:16 |
Dank je. Iedereen heeft gelijk op zijn eigen manier, maar we moeten wel samen verder. :-)
| 23:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen