×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


#Nieuw jaar met veel veranderingen

#Nieuw jaar met veel veranderingen


Ten eerste wil ik iedereen een mooi en vooral gezond nieuwjaar toewensen, hopelijk gaat het je brengen wat je wenst en de blijft de narigheid bespaard.

Er staat dit jaar van alles te gebeuren, een paar dingen wil en kan ik nu wel schrijven, andere zaken zijn nog onduidelijk of hou ik nog even voor mijzelf.

Binnen nu en 3 weken ga ik mijn internet site onderbrengen bij een andere provider, niet dat ik ontevreden ben over de huidige maar de nieuwe is goedkoper met het pakket wat ik nu heb.
Ik twijfel erover om een uitgebreider pakket te nemen en ook dat is goedkoper bij de nieuwe provider.
Net als de oude staat de nieuwe provider in de top van best beoordeelde providers.
Ook wil ik mijn site wat restylen, er zijn wat dingen die ik anders en gemakkelijker wil voor mijzelf, het plaatsen van blogs en die presenteren op de voorpagina moet ik nu iets te omslachtig doen waardoor ik te weinig schrijf.
Foto´s plaatsen gaat snel genoeg.

De 18e van deze maand moet ik in het IPO in Coimbra paar plekjes (poliklinisch) weg laten halen, 1 op een mijn rug en 1 of 2 op mijn hoofd, ze zijn zeer verdacht, eruit en dan biop. Ik heb erover nagedacht en heb besloten ze wel weg te laten halen en controleren maar geen verdere behandelingen te doen. Hopelijk en waarschijnlijk is dat ook niet nodig.  Ik houd jullie op de hoogte.

Mei dit jaar wordt het huis overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Michael zal dan de trotse eigenaar worden van dit prachtige stukje land met schitterend uitzicht.
De schade aan het huis is vergoed door de verzekering, de badkamer heeft een compleet nieuw en beter dak en sanitair, verlichting buiten is vernieuwd en veel extra bomen en planten gepland. Ook diverse kleinere zaken zoals waterslangen, palen, enz. zijn vervangen. Alleen nog een nieuw houthok bouwen.

Zeer waarschijnlijk blijf ik hier nog een poosje wonen, als oppas, omdat hij nog niet kan emigreren.  

Dit nieuwe jaar wil ik met de auto naar Nederland gaan, wanneer en hoelang weet ik nog niet, dat hangt o.a. van bovenstaande dingen af en hoe ik mij voel.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties