#Nieuw jaar met veel veranderingen

#Nieuw jaar met veel veranderingen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ten eerste wil ik iedereen een mooi en vooral gezond nieuwjaar toewensen, hopelijk gaat het je brengen wat je wenst en de blijft de narigheid bespaard.

Er staat dit jaar van alles te gebeuren, een paar dingen wil en kan ik nu wel schrijven, andere zaken zijn nog onduidelijk of hou ik nog even voor mijzelf.

Binnen nu en 3 weken ga ik mijn internet site onderbrengen bij een andere provider, niet dat ik ontevreden ben over de huidige maar de nieuwe is goedkoper met het pakket wat ik nu heb.
Ik twijfel erover om een uitgebreider pakket te nemen en ook dat is goedkoper bij de nieuwe provider.
Net als de oude staat de nieuwe provider in de top van best beoordeelde providers.
Ook wil ik mijn site wat restylen, er zijn wat dingen die ik anders en gemakkelijker wil voor mijzelf, het plaatsen van blogs en die presenteren op de voorpagina moet ik nu iets te omslachtig doen waardoor ik te weinig schrijf.
Foto´s plaatsen gaat snel genoeg.

De 18e van deze maand moet ik in het IPO in Coimbra paar plekjes (poliklinisch) weg laten halen, 1 op een mijn rug en 1 of 2 op mijn hoofd, ze zijn zeer verdacht, eruit en dan biop. Ik heb erover nagedacht en heb besloten ze wel weg te laten halen en controleren maar geen verdere behandelingen te doen. Hopelijk en waarschijnlijk is dat ook niet nodig.  Ik houd jullie op de hoogte.

Mei dit jaar wordt het huis overgedragen aan de nieuwe eigenaar, Michael zal dan de trotse eigenaar worden van dit prachtige stukje land met schitterend uitzicht.
De schade aan het huis is vergoed door de verzekering, de badkamer heeft een compleet nieuw en beter dak en sanitair, verlichting buiten is vernieuwd en veel extra bomen en planten gepland. Ook diverse kleinere zaken zoals waterslangen, palen, enz. zijn vervangen. Alleen nog een nieuw houthok bouwen.

Zeer waarschijnlijk blijf ik hier nog een poosje wonen, als oppas, omdat hij nog niet kan emigreren.  

Dit nieuwe jaar wil ik met de auto naar Nederland gaan, wanneer en hoelang weet ik nog niet, dat hangt o.a. van bovenstaande dingen af en hoe ik mij voel.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jij ook een mooi nieuw jaar! Ik lees je. :)
| 22:36 |
ook voor jou een de beste wensen voor het nieuwe jaar, hopelijk zonder al te veel narigheid,
| 10:06 |
Veel succes de 18e, ik denk dat het een spannende dag zal zijn. Ik ga even nalezen nog waarom jij je stuk land verkocht hebt. Volgens mij heb ik dat niet meegekregen dus zal ik nu hier niet vragen waarom dat is omdat ik denk dat ik dat ergens kan lezen.
| 08:27 |
Ik wil je ook de allerbeste wensen, wensen voor het komende jaar.
Hoop dat je gezondheid goed mag verlopen.
Sterkte met alles en een fijn jaar.
| 21:19 |
Voor jou ook een heel fijn en gezond jaar/leven.
| 08:13 |
Jouw nieuwe site heb ik net opgeslagen en blijf zo wat makkelijker volgen.
Zo ga ikzelf met KPN bellen om mijn mailadres oke te krijgen.
t Zal fijn zijn als je in Portugal kunt blijven qua wonen, top van de verzekering..een hele zorg minder.
Of deels hier en deels daar...eerst maar eens die plekjes weg laten halen ja en weten war je aan toe bent
t Is niet niks allemaal en toch hoort het blijkbaar bij het leven..licht en donker...sterkte
| 10:52 |
Dank je wel. Komt goed.
| 12:59 |
Om te beginnen wens ik je natuurlijk heel veel sterkte voor de 18e deze maand. De plekjes weghalen is vaak het probleem niet, dat valt wel mee. Bij mij zijn er zo al vier verdachte plekjes weg gehaald. Alle vier zonder verdere nabehandeling. Dus ik duim voor jou ook op een goede uitslag van de biopten. De rest van je plannen wens ik je succes bij ... het zijn toch al behoorlijke plannen en dan is het jaar nog maar net begonnen. Natuurlijk maakt dat voor plannen ook niet veel uit ... die kun je ten alle tijde uitvoeren. Hoe dan ook, ik wens je het allerbeste toe voor dit komende jaar en ik blijf je hier op Yoors volgen!
| 08:45 |
Ik ben in 2013 behandeld voor mijn darmen, mijn markers zijn goed volgens mijn oncoloog, maar het rare is als de bloedwaarden bekijk deze markers altijd een fractie hoger zijn, nooit lager. Terwijl ze vaak zouden schommelen als ik het lees
Ik hoor het wel. :-)
| 10:56 |
dat zijn om het jaar te beginnen al heel wat plannen. Ik hoop dat de Biop positief voor je uitvalt. Ik ben al heel blij met de foto's die je plaatst. :-)
Voor jou trouwens ook een heel mooi en gezond 2018!!
| 23:13 |
je hebt al een boel plannen! Veel sterkte en geluk ermee en we lezen het graag hier!
| 20:30 |
We zullen het allemaal vast wel kunnen volgen hier
| 17:03 |
Uiteraard ook alle goed voor jou. Ik duim dat de biopten goed uitpakken. Al met al heel wat te ervaren en te be-leven en heel wat voor de boeg. Ik blijf je met liefde volgen en duim voor jou. Mooie dagen wisselen af met minder mooie, ik hoop dat het ene vervullend jaar voor je mag worden lieverd
| 10:59 |
Voor jou ook een gezegend 2018
| 10:45 |
Een hoop te doen en regelen in dit jaar en het is pas 2 januari. Ben je van plan definitief te vertrekken dat je het huis verkocht hebt? Ik hoop dat de biopt negatief uitwijst. Sterkte met alles.
| 08:15 |
Ik weet het nog niet, beide opties hebben voordelen. In Portugal blijven doe ik het liefste.
| 09:04 |
Voorlopig blijf je nog... de tijd zal het dus leren/uitwijzen
| 09:08 |
Altijd he :-)
| 09:08 |
Een gelukkig en gezond 2018 toegewenst. Dat zijn nog eens ingrijpende gebeurtenissen, die je in het vooruitzicht hebt.
| 06:36 |
Ik wens je een heel gezond en gelukkig 2018. Ik blijf je volgen en kijk uit naar je blogs.
| 02:27 |
Een interessante tijd ga je tegemoet Albert, spannend! Het belangrijkste is natuurlijk 18 januari en fijn dat je schade vergoed wordt!
Ook dit jaar blijf ik je uiteraard volgen en ook het beste gewenst en alle gezondheid!
| 00:38 |
Je gaat dus een bezig jaar tegemoet! Ik leef met je mee, alvast sterkte voor de 18e!
| 23:54 |
Een gelukkig, gezond en inspirerend 2018. Ik kijk uit naar je blogs.
| 23:44 |
Uiteraard de beste wensen voor jou :) Ik hoop dat je uitslagen goed zijn in elk geval.. Al.enig idee waar jullie heen gaan als de nieuwe eigenaar daar echt komt wonen?
| 23:13 |
Ik denk dat hij hier pas over 2 tot 3 jaar komt wonen, eerder weg kan ik natuurlijk altijd, mensen genoeg die hier willen wonen als oppasser.
| 23:31 |
oh zo lang nog ja? gaat hij het verbouwen dan of enkel als vakantieplek gebruiken eerst?
| 23:35 |
Hij is 31 en nog niet rijk :-)
| 23:45 |
Haha ok dan, maar wel rijk genoeg dit optrekje te kopen vast :) Maar wel fijn voor jullie, dan zitten jullie nog even gebakken daar dus..
| 23:52 |
60.000, vele geven dat uit aan een auto :-)
| 23:53 |
Ja dat zijn de leuke prijzen, hier in Hongarije koopt met met regelmaat een huisje voor maar 20.000 met stuk land waar je u tegen zegt. Hier in Budapest liggen de prijzen wat hoger :) Maar voor nu zie ik het nog niet zitten (om zonder kennis waar ik dan zou willen wonen) 60 km verderop te gaan wonen voor veel minder, dan heeft mijn vriend er vooral last van qua reistijd.. Hij staat nu al regelmatig met OV vast dus dat is niet echt een optie .. Maar het droomt weleens lekker weg als je dan weet voor 20.000 koop je een huis, knapt het op, en het is van jezelf.. Wil dat ooit wel .. Ik heb overigens nooit een auto van meer dan 500 euro gehad lol, kan er alleen van dromen een gloednieuwe auto haha
| 00:13 |
De auto ik ook niet, slaap liever in een huis dan in een auto :-)
| 00:24 |
Nou precies mijn idee :)
| 00:29 |
Zet m op Albert! Die biopt geeft hopelijk goed nieuws.
| 22:56 |
De beste wensen!
Je hebt inderdaad heel wat 'op de rol'! Hopelijk pakt alles goed uit!
| 22:04 |
De beste wensen Albert en ik hoop dat het de 18e allemaal goed gaat. Zeker heel spannend. Gelukkig gaat het met je huis nu langzaam de goede kant op. Super ook dat je Nederland gaat bezoeken. Ik kijk uit naar je nieuwe blogs, maar rustig aan en luister met alles goed naar je lichaam. Op naar een mooi 2018 xxx
| 22:01 |
Ook jij de beste wensen Albert. Dat zijn best een paar dingen die je zo noemt, vooral wat betreft die plekjes, jeetje, heftig weer!
| 21:51 |
Ik ben daar bij aardige mensen en in goede handen.
| 21:52 |
Daar gaan we maar vanuit! ;-)
| 21:53 |
Ze hebben mij daar al open gehad en dat is "goed" bevallen.
| 22:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen