Re: Vandaag is dus echt Wereld kankerdag !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heb in je vorige blog een reactie neer gezet.
| 18:50 |
Ik heb uitgebreid gereageerd op je andere blog xxx
| 08:40 |
Je blog van 1 jaar geleden nog een herlezen. Ik kan er nog steeds niet bij dat er mensen zijn die denken dat kanker besmettelijk is. Ik ga zo meteen een vriendin in NL bellen; zij heeft haar man in het afgelopen jaar verloren aan lymfeklierkanker.
| 18:24 |
Xx
| 18:48 |
Heel goed dat je het gerepost hebt! Ik ben mijn vader verloren aan lymfklierkanker en mijn moeder is wonder boven wonder hersteld van darmkanker (zware operatie en een jaar lang chemo). Je blog is voor mij dus heel herkenbaar. Ik heb veel met ze in het ziekenhuis gezeten, ook vaak 's nachts op de SEH, als het weer eens mis ging. Heel fijn dat jij er ook goed doorheen bent gekomen, ik weet dat dat niet zonder slag of stoot gaat. De ziekte heeft een enorme impact. Eerlijk gezegd was ik deze dag ook vergeten, maar ik zorg eigenlijk het hele jaar goed voor mijn moeder.
| 18:12 |
Daarom is het ook goed dat Diaantje veel aandacht besteed aan stichting Roparun.
| 18:48 |
Het blijft een fantastische blog!
| 18:00 |
XX
| 18:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen