×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Schrijvershotel Benidorm naar grote hoogten.

Schrijvershotel Benidorm naar grote hoogten.Mijn wandeling van gisteren, de blauwe teksten geven verder uitleg.

Ik moest er even uit, even ver weg van sommige schrijvers met hun fantasieën en vreemde bedenksels.
Met Joa en Chris wat gewandeld en de honden uitgelaten, wat kan Joa babbelen, maar wel erg gezellig, ze weet erg goed de weg hier en is rap bergopwaarts, de honden gingen hun eigen weg en deden hun ding.
Ik zag een paar mooie plantjes staan, ik heb even gekeken of ik er stekjes van kon nemen, zaad erover riep Joa.Stiekem wat uitgedroogde bloempjes en im mijn broekzak gestoken, nog even rondgekeken of niemand iets zag, ik zag dat Chris met een grote snoeischaar flink aan het kortwieken was en van alles in haar rugzak stoppen.

Nadat we bij een leuk Maria kapelletje even gerust hadden zijn de dames weer terug gegaan naar het hotel.

Ik was daar nog niet aan toe en wilde alleen verder, ik had vanmorgen wat extra broodjes en fruit van het buffet gepakt en 2 flessen water in mijn rugzak gestopt, samen met een extra onderbroek, en schone sokken, over beide heb ik mijn mening al eens gegeven. Gewapend met mijn camera en een extra actie was ik klaar voor een lange tocht.

Ik had een wandelroute opgezocht en deze in mijn GPS geladen, daardoor was de kans dat ik zou verdwalen wat kleiner. Alhoewel ik met dat laatste op dat moment niet zat.
De tocht naar boven was pittig, maar meer dan de moeite waard, maar verre van rolstoelvriendelijk.
De paadjes waren zeer smal, soms maar 2 stappen breed, soms erg steil en dicht aan de randen van de hoge kliffen.
Het naar beneden kijken maakte je afwisselend duizelig en gelukkig.

Op de achtergrond mijn bestemming.


Mijn bestemming bereikt. Toch een geweldige plaats om het tijdelijk voor het eeuwige te wisselen.

Het bewijs, tevens goed te zien dat de klif daar 322 meter hoog is.

Camera op de grond gezet en de timer ingesteld, heb ik ook eens een foto van mijzelf.


Na een vermoeiende tocht naar beneden, op een of andere manier doen dan je benen meer pijn dan naar boven, snel mijn kleren uitgetrokken en het zwembad ingedoken. Man wat was dat lekker, even helemaal ontspannen, wat wordt je lichaam stijf van zo´n tocht.
Snel een handdoek omgeslagen, mijn camera om mijn nek gehangen en wilde richting mijn kamer, bij de balie zie ik ineens een charmante vrouw met prachtig witte tanden, een shirt en een capri aan, ik herkende haar nonchalante stijl meteen dat moest Dana zijn. Al mijn moed bij elkaar schrapend loop ik naar haar toe en vraag of zei het was, ze glimlachte en stak haar hand uit, op dat moment viel mijn handdoek, en haar mond open.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties