×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


#Verandering deel 1 al in gang gezet.

#Verandering deel 1 al in gang gezet.


Zoals ik in een vorige blogal aangaf, het wordt een jaar van veranderingen.

De eerste heb ik al grotendeels doorgevoerd, ik ben iemand die niet lang draalt, als ik iets in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont  :-)

Op 1 januari een mailtje naar de mogelijke nieuwe provider gestuurd met een paar vragen, tot mijn verbazing kreeg ik even later al antwoord, op nieuwjaarsdag hoefde dat voor mij niet, had zeker een dag later gemogen.
Ik was zeer tevreden met de antwoorden en besloten dinsdag 2 januari de order te plaatsen en de verhuiscode van mijn oude provider doorgegeven. (mijn contract loopt over 2 weken af)
Gisteren werd meteen alles in gang gezet, ik heb zelf wat liggen kloten en het lukte mij uiteindelijk niet goed.
De helpdesk stuurde mij vanmorgen een mailtje om te vragen of het gelukt was, helaas moest ik NEE bekennen.
Ze hebben toen aangeboden om alles voor mij te doen, mijn site downloaden van de oude provider en bij hen onderbrengen, meteen het SSL certificaat in orde gemaakt zodat het beroemde groene slotje ook zichtbaar is. 
Tijdens het proces werd ik persoonlijk op de hoogte gehouden, toen het klaar was werkte het voor 99,9 %, ik kon niet inloggen op mijn site, tja ik woon in het buitenland, dus de beveiliging sprong aan. Mailtje naar de helpdesk en binnen 2 minuten was het geregeld.

Alles draait lekker en voor bezoekers is het niet te merken dat de site nu ergens anders staat, hooguit dat het wat  sneller draait. 
Ook het e-mail adres dat ik op mijn site aangemaakt had is keurig meegenomen.

Voor 19,20 € per jaar kan ik weer lekker spelen.

Mochten jullie eens willen kijken wat er hier in Portugal te zien is : https://www.albertvdberg.nl/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties