#Verandering deel 1 al in gang gezet.

#Verandering deel 1 al in gang gezet.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik in een vorige blogal aangaf, het wordt een jaar van veranderingen.

De eerste heb ik al grotendeels doorgevoerd, ik ben iemand die niet lang draalt, als ik iets in mijn kop heb, heb ik het niet in mijn kont  :-)

Op 1 januari een mailtje naar de mogelijke nieuwe provider gestuurd met een paar vragen, tot mijn verbazing kreeg ik even later al antwoord, op nieuwjaarsdag hoefde dat voor mij niet, had zeker een dag later gemogen.
Ik was zeer tevreden met de antwoorden en besloten dinsdag 2 januari de order te plaatsen en de verhuiscode van mijn oude provider doorgegeven. (mijn contract loopt over 2 weken af)
Gisteren werd meteen alles in gang gezet, ik heb zelf wat liggen kloten en het lukte mij uiteindelijk niet goed.
De helpdesk stuurde mij vanmorgen een mailtje om te vragen of het gelukt was, helaas moest ik NEE bekennen.
Ze hebben toen aangeboden om alles voor mij te doen, mijn site downloaden van de oude provider en bij hen onderbrengen, meteen het SSL certificaat in orde gemaakt zodat het beroemde groene slotje ook zichtbaar is. 
Tijdens het proces werd ik persoonlijk op de hoogte gehouden, toen het klaar was werkte het voor 99,9 %, ik kon niet inloggen op mijn site, tja ik woon in het buitenland, dus de beveiliging sprong aan. Mailtje naar de helpdesk en binnen 2 minuten was het geregeld.

Alles draait lekker en voor bezoekers is het niet te merken dat de site nu ergens anders staat, hooguit dat het wat  sneller draait. 
Ook het e-mail adres dat ik op mijn site aangemaakt had is keurig meegenomen.

Voor 19,20 € per jaar kan ik weer lekker spelen.

Mochten jullie eens willen kijken wat er hier in Portugal te zien is : https://www.albertvdberg.nl/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wouw, dat een super service is dit. Veel plezier ermee of ervan eigenlijk.
| 08:24 |
Wat een snelle service top!
| 08:29 |
Dat ging snel !! mooie service, goede reclame
| 16:34 |
Ben benieuwd.. snel geregeld!
| 14:50 |
Nu een paar dagen later ben ik nog steeds zeer tevreden.
Op de achtergrond al wat vernieuwingen ingevoerd en verloopt lekker snel.
| 15:02 |
Dat is mooi! Zag een aantal prachtige fotos te staan daar :-)
| 15:12 |
Wat heerlijk dat alles zo vlot en goed aangesloten is en werkt ! Succes met de eerste 'sprong' van 2018
| 10:48 |
Ik had al even op je site rondgekeken, maar 19,20 per jaar is zeker niet duur. Welke provider heb je als ik het vragen mag? Ik zou eigenlijk weer een site moeten waar ik mijn fotografie op kan gooien ... en een gratis site vind ik zelf toch net even wat minder. Al zit ik er wel over te denken nu ...
| 22:21 |
www.webruimtehosting.nl/
Ik heb eens gelezen dat Henkjan op Yoors ook wat wil gaan doen.
| 22:56 |
Klopt ... eens even informeren hoe dat zit hier. Want dat vind ik ook wel een interessante optie. Al 'spaar' ik hier natuurlijk vooral voor een nieuwe camera :-), wat nog niet heel hard gaat. Maar alle beetjes helpen.
| 07:45 |
Hey Albert, natuurlijk ga ik gelijk even kijken. Mag ik vragen naar wie je bent overgestapt?
| 22:09 |
www.webruimtehosting.nl/
Ik heb eens gelezen dat Henkjan op Yoors ook wat wil gaan doen.
| 22:56 |
Ja, Henkjan was er wel mee bezig, maar daar hoor je verder niets meer van, en ik wil dit jaar echt van webreus af...
| 23:25 |
Je kunt ook meerdere sites onderbrengen op 1 account, scheelt je ook weer geld.
| 23:55 |
Ik zag zo iets, volgende week eens even verder in duiken :-) Dank je.
| 09:27 |
Maak een klein overzichtje met je wensen en eventueel de links van je sites naar hem toe, dan doet hij wel een voorstel voor wat voor jou het beste en goedkoopste is.
| 12:07 |
Ja, precies, ga ik maandag eens achteraan. Thanks.
| 13:10 |
Heel goed hoor!
| 21:37 |
Site ziet er top uit. En wat een goede service. kunnen menige nog van leren ;-)
| 19:19 |
Dat is zeker een snelle service, goed dat je overgestapt bent dus. Ik heb ook even al een blik geworpen op je website en ziet er goed uit. Heb hem opgeslagen, dus ga daar nog eens rustig doorheen kijken.
| 18:38 |
zo zeg wat snel.....service mag je niet over klagen!! Heb vast een blik op je site geworpen ziet er top uit!!
| 17:34 |
Wat goed dat het zo snel al in werking was gezet ook
| 16:21 |
kijk, je gaat voortvarend te werk!
| 16:19 |
Goed geregeld! Altijd spannend zo'n site-verhuizing, maar blij dat het werkt!
| 15:55 |
Een goed begin..... fijn dat alles gelukt is!
| 15:49 |
Zo... dat is pas een vliegende start... :-)
| 15:42 |
Fijn dat alles nu goed geregeld is.
| 15:40 |
Al goed bezig Albert, mooi dat het de goeie kant op gaat!
| 15:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen