Wie ben ik?

Wie ben ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey guys, girls, unicorns en andere bestaande wezens!  

Ik dacht "misschien is het handig om mijzelf allereerst eens goed voor te stellen"  nou dus bij deze!  Ik ben Alex, 17 jaar oud en woon (nu nog) in IJsselstein, over een paar weken verhuis ik naar Nieuwegein. Ik ben op 20 maart 2000 geboren als meisje. "huh als meisje?" hoor ik jullie nu denken. Ja als meisje ja. Maar om alles even straight te hebben, ik ben transgender, wat betekent dat ik simpelweg in het verkeerde lichaam geboren ben. Alleen zeg ik zelf liever niet "yo ik ben in het verkeerde lichaam geboren" ik zeg liever "mijn buitenkant is gewoon verkeerd" wat natuurlijk op hetzelfde neerkomt, alleen iets anders verwoord.


Verder heb ik een enorm grote passie voor muziek, ik bezoek daarom ook regelmatig festivals en concerten. En ja...  ik ben zo'n persoon die op de fiets zit met een koptelefoon op vervolgens de capuchon van zijn vest over zijn koptelefoon heen heeft, en ik ben diegene die met een pet oploopt omdat zijn haar nooit goed zit. Voornamelijk luister ik naar Ed Sheeran, AJR, James Arthur, James TW, Lorde, Keningston enzovoort. 

 Ik luister eigenlijk stiekem alles  behalve van die slechte Nederlandse artiesten die denken dat ze alles zijn :-)) En tja... zoals al te zien is is Starbucks ook wel mn fav! Frappucio Strawberry & Cream, iedereen zou hem moeten drinken, echt goddelijk! 
En oh ja, mijn passie voor muziek is niet alleen het luisteren er van, nee, ik speel zelf ook piano en gitaar!
 Waar ik echt een hekel aan heb is lezen.  Naja, boeken lezen. Boeken interesseren mij nooit echt heel erg veel. Verder het lezen van mijn whatsapp berichten, ben ik erg goed in. Ik heb trouwens ook een hekel aan mensen die geen muziek luisteren. Ik bedoel; hoe kan je 


zonder muziek?! Zonder muziek, geen leven.
Wat ik bijna zou vergeten is dat ik ook nog een gewoon leven heb, naar school ga en ook gewoon werk! Naast dat sport ik ook gewoon lekker in de sportschool. Maar hoe ik tijd over houd voor andere dingen is mij al een tijdje een heel groot raadsel.

Tot snel! En houd je rustig in 't weekend!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey Dude!

Welkom op Yoors! Veel plezier!
=Max=
| 15:55 |
Thanks!
| 17:31 |
;)
| 17:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen