×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


A touch of gold

A touch of gold


Vriendin vierde haar vijftigste verjaardag. Naar goed gebruik hadden wij haar twee avonden eerder, op haar ‘echte’ verjaardag, ’s nachts om 12 uur al toegezongen. Op zaterdagavond vierde ze haar feestje groots. Ik had de uitnodiging half gelezen, datum en tijd keurig genoteerd op de kalender, maar dat er in onze kleding ‘a touch of gold’ gewenst was, merkte ik pas zaterdagmiddag op. Met stille hoop op niet te al opruimerige winkeliers, toog ik naar het winkelcentrum. Goud, glinsterend, feestelijk. Dat moest het worden. Het bleken zaken die ik voor de jaarwisseling had moeten kopen.

Natuurlijk hadden de ondernemers hun zaakjes goed voor elkaar, de winkels straalden zin in het nieuwe jaar uit. Wég met oud, alle ruimte voor nieuw. Geen gouden glitterpanty voor mij.

Om zelf de slingers op te kunnen hangen, moet je ze wel hebben. De verjaardagssectie, met al haar ballonnen, confetti, kaarsjes en slingers had precies dat waarnaar ik op zoek was. A touch of gold, om deze keer niet de kamer, maar mijn hals mee op te leuken.

De touch zat goed, het feest was schitterend en Sarah? Zij straalde.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties