Goede raad ligt voor het oprapen

Goede raad ligt voor het oprapen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik grabbelde mijn telefoon uit mijn tas (‘Altijd prijs mensen!’, maar toch zelden hetgeen waarop ik hoop) om een berichtje te versturen, toen bleek dat ik kort daarvoor een oproep had gemist. Om mijn medemensen in de goedgevulde wachtruimte niet lastig te vallen, maar ik toch benieuwd was naar waar het telefoontje over ging, liep ik naar de hal van het multifunctionele centrum om terug te bellen. Naast de automatische schuifdeuren stond een witte stoel. Vast niet zonder reden, dacht ik en ging zitten.

Het witte papiertje, in het raamkozijn naast de hoofdingang, trok mijn aandacht:

 

Loslaten wordt mijn nieuwe houvast

 

Wat een goed idee!

Het bijzondere hieraan is, dat ik vandaag mijn uiterste best aan het doen was om een geschikt onderwerp voor de wekelijkse #phot te bedenken. Omdat het met de beelden en de woorden maar niet wilde vlotten, had ik me vanmiddag stiekem al verzoend met het idee om deze week een keertje over te slaan:”Laat maar waaien.” En dan zomaar, een papiertje. Een papiertje met gevolg …

Allemaal dankzij die ene gemiste oproep! Ik had de boodschap niet willen missen.

 

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Thursday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dus het briefje gaf de doorslag
| 22:01 |
Ja, een wake-up call in het raamkozijn.  
| 12:08 |
Bijzonder goede boodschap
| 22:56 |
Heel mooi! En waar ook :)
| 23:01 |
hij gaat diep deze
| 18:23 |
Echt zo waar
| 08:16 |
Mooie boodschap, met gevolg.
| 18:36 |
Het enige wat je hoeft te doen, is waarnemen en er wat mee doen. Maar goed advies!
| 13:03 |
Vreemd, ik kan nogmaals sterren geven.
Wou je laten weten dat ik deze post heb gelinkt in mijn uitleg over Feedback.
| 13:00 |
Bij het willen plaatsen krijg ik de melding: "Al rating gegeven" (logisch) maar de sterren kreeg ik niet weg en blijken niet geplaatst. De reactie wel :)
| 13:02 |
Alles komt met een reden!
| 12:32 |
Dat is een mooi bericht van het Universum. En het bericht op het papiertje klopt helemaal. 
| 12:31 |
Kan nooit toeval zijn
| 11:49 |
Denk ik ook, memvan3!
| 11:53 |
Zoiets komt niet toevallig op je pad ;)
| 11:45 |
Dank voor je reactie, Ingrid. Daar raak ik meer en meer van overtuigd, waarschijnlijk omdat ik beter oplet. Nu er nog iets mee doen!
| 11:52 |
Herkenbaar!
| 12:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen