×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Man & Womans Cave


Onze zolder is nu een verzamelplaats van alles wat we op de slaapkamers niet kwijt kunnen. Een ruimte waar ik graag een speelkamer a la Christian Grey van zou willen maken. Maar ik kan niet voorkomen dat onze pubers naar de zolder gaan, en ik denk ook niet dat onze hulp het zou kunnen waarderen. Daarbij zijn we creatief genoeg op onze slaapkamer.

Mijn man heeft een deel van de zolder opgeëist voor zijn DJ set en zijn platen. Daarnaast staat een crosstrainer, kettlebells en een sportmat.  Er staat een oud bureau waar niets mee gedaan wordt. En een strijkplank waarop altijd wel iets ligt wat gestreken moet worden. Dit alles wordt aangevuld met een logeermatras en een oude schommelstoel vol met was.  Een schommelstoel die ik 17 jaar geldeden van mijn inmiddels overleden moeder kreeg. Ik was toen net zwanger van onze eerste dochter. Uren heb ik met beide meiden in die stoel doorgebracht en ik kan er simpelweg geen afscheid van nemen. 

Nu is het vrijdagmiddag en de pubers stromen binnen. Nadat ik boodschappen had gedaan, voor iedereen pannenkoeken had gebakken en de afwas had opgeruimd was ik het al aardig zat. Hulp? Ja, het moet gezegd worden. Ze hebben de hond eten gegeven. Best knap!   Vervolgens hadden de dames en heren het briljante plan om een film te gaan kijken via Ziggo On Demand. "Gezellig, doe maar iets met Zack Efron." riep ik hoopvol. Helaas het werd een domme horror film en ik haakte af. 

Ik ben naar boven gevlucht om te  gaan opruimen. Geloof me, dat is voor mij een zeldzaamheid. Maar ik was lekker bezig en kreeg ineens het briljante idee om het oude bureau te gaan gebruiken als plek om me terug te trekken zodat ik ongestoord kan schrijven. Ik heb mijn favoriete boeken en magazines gepakt. Mijn mooie mannen kalender hangt. De schrijfkalender 2018 ligt klaar naast de mindmap over mijn boek. 

De schommelstoel heb ik bij het raam gezet en voorzien van een schapenvacht. Nu zit ik lekker met mijn oude boeken naast de oude platen van mijn man. Take on Me van Aha komt met een perfect geluid uit onze professionele boxen. Ik schenk een glaasje prosecco in en laat de pubers nog even met rust. Ik kijk rond, tevreden met het resultaat.  Of mis ik nog een minibar?   

Het is een  plek geworden waar ik rustig kan schrijven, bloggen, lezen en toys kan beoordelen. Chris kan nog steeds met zijn muziek bezig zijn en we kunnen sporten. Onze net niets zolder is omgetoverd naar een heuse man & womans cave. 

Ik hoop alleen dat als Chris straks thuiskomt hij al het roze en pluizige niet erg vindt naast zijn stoere DJ booth. 


Liefs Alicia

www.misssexandthesuburbs.blog

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts