Hoe het allemaal begon...

Hoe het allemaal begon...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen mijn mama af en toe, dan was ik nog een kind, haar naaimachine uithaalde dan wou ik ook altijd iets naaien.

2 jaar geleden, toen was ik 23 jaar, vroeg ik aan mijn vriend of ik mij een naaimachine mocht aanschaffen. Mijn vriend reageerde dat hij dat geen goed idee vond, want dat ik dat maar een 3 maanden zou volhouden. Ik bleef erbij dat ik dat altijd wel gewild had. Hij had het idee om te vragen aan zijn mama om haar naaimachine eens te proberen. Was het iets voor mij, dan mocht ik mij een aanschaffen.

De naaimachine van zijn mama werd binnen gedaan voor onderhoud. Ik was zo blij dat ik eindelijk kon beginnen naaien. De vreugde was al snel voorbij, want de naaimachine werkte tegen. De draadspanning werd telkens verzet terwijl ik aan het naaien was. Mijn vriend kon het niet geloven, tot hij het zelf probeerde.

Omdat mijn vriend toch nog niet overtuigd was dat ik het ging volhouden, kocht ik mij een tweedehands naaimachine. Na deze 2 jaar ben ik nog altijd aan het naaien. Ik haal heel veel inspiratie op Pinterest en in tijdschriften zoals Knipmode, La maison victor…
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk, zag net paar foto's super leuk gemaakt.
| 09:02 |
Dankjewel.
| 09:04 |
Zo leuk! ik zit ook op pinterest. ik ben nu bezig met een opleiding om zelf kleding te ontwerpen, zo veel leuker dan de knip enzo.
| 09:02 |
Zo leuk. Veel succes met je opleiding. Misschien doe ik het ook ooit.
| 09:04 |
Leuk! Ik hoop ook ooit mijn eigen kleren te kunnen naaien. ;3
| 22:02 |
Dankjewel. Het is echt heel leuk.
| 22:14 |
Mooi verhaal! Leuk dat je doortzette!
| 18:26 |
Dankjewel.
| 18:27 |
En zo te zien heb je al hele mooie dingen gemaakt!
| 13:33 |
Hihi. Dankjewel
| 13:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen