Mensen die expres treiteren.

Mensen die expres treiteren.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb een geweldige hekel aan mensen die expres anderen gaan uitlokken, uitdagen en treiteren.

Mijn tante die een ontzettend kreng is en haar gedrag op de zwangerschapshormonen schuift (ja, laat me niet lachen, dat is geen excuus om al die nare dingen te zeggen en te doen), vertelde me net dat mijn ex 13 maanden na het verbreken van onze relatie eindelijk zijn profielfoto op facebook veranderd heeft. De oude foto was nog eentje van ons samen, van 4 jaar geleden (ja, zo lang heeft hij niet op facebook gezeten). Dan wil ze me de foto laten zien, terwijl ik al zei dat ik het niet wilde zien. En ook heb ik al meerdere keren gezegd dat ik zijn naam niet wil horen (wat ze natuurlijk altijd expres wel doet) en niets meer over hem wil horen. Toch begint ze er elke keer weer over als ze bij ons langskomt (en dat is minstens 5 keer in de week, zoek een leven ofzo). Treiter.


Echt, mensen die expres dingen doen waarvan ze weten dat die persoon dat niet wil, moeten ophouden met zo flauw zijn.

Ik hoop dat deze mensen karma eens tegenkomen.

Ik ga de komende tijd weer gezellig aan mijn ex denken. Want wie wil zijn ex nu vergeten? Niemand toch? Nee, ik wil écht niet verder met mijn leven zonder dagelijks aan hem te denken.

Je wordt weer bedankt allerliefste en leukste tante die ik heb. NOT!


Dit is echt wat ik nodig had om me beter te voelen. Yep, ik heb nu gewoon nergens meer zin in.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zou de deur niet open maken, laat haar maar staan, misschien leert ze wat!
| 20:46 |
Brr voel je frustratie. Succes met die tante :(
| 00:38 |
Wat ontzettend vervelend. Mijn ouders hebben toen een hele tijd de naam van mijn huidige vriend verward met die van een ex van me waar ik absoluut niet meer aan wilde denken. Ze vonden het ook nodig om continu te herhalen hoe blij ze waren dat hij weg was. Ik ben er ook blij mee, geloof mij, maar ik hoef die naam niet continu te horen zodat ik ook de herinneringen weer terugkrijg. Soms lijkt het net of ze het er om doen :c
Heel veel sterkte meid, laat de eer aan jezelf en steek er dus niet teveel energie in. Energie die je goed voor jezelf kan gebruiken, moet je zeker niet steken in een tante die je doelbewust omlaag haalt. Stay strong!
| 20:40 |
lastig zulke mensen
| 20:08 |
Laat het los. Dit soort mensen zitten zo vast in het negatieve, dat ze willen dat anderen daar ook in zitten en nu geef je haar haar zin. Visualiseer een ballonnetje, doe alle negativiteit erin en laat hem los.
| 17:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen