verliefd op je eigen geslacht ?

verliefd op je eigen geslacht ?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ben je meisje  en verliefd op een meisje ? Of ben je een jongen en verliefd op een jongen ? Weet je niet hoe je te uiten ? Op deze vragen zal ik een antwoord geven .

persoonlijk verhaal .♥

vroeger werd ik verliefd op jongens . ik heb ook een paar serieuze relatie's gehad. Het is nu niet om te zeggen dat ik het niet goed had . mensen van mijn klas zijden al een paar kijk dat ze vermoeden dat ik op meisjes viel . Ik moest mij zelf nog leren kennen . Een ander ziet het namelijk ook veel rapper dan dat je het zelf door hebt. Op 3 maart vorig jaar ben ik voor het eerste uit de kast gekomen en heb mijn mama vertelt dat ik een relatie had. Die relatie hield toch wel even stand maar niet om te zeggen dat ze geweldig was. Ik juni leerde ik een ander meisje kennen . Waar ik ook tot over mijn oren op verliefd ben geworden en nog steeds ben. We zijn nu bijna 8 maand heel gelukkig . Natuurlijk heeft iedere relatie ups and downs 8 daar moet je nu eenmaal door .

ben je een meisje en ben je verliefd op een meisje ?

Al dit het geval is zal je dat zelf wel merken. Eerst aanvaard je dat van je zelf niet zo goed . Ten zij je heel zelf zeker bent natuurlijk. Je leert hier mee leven naar mate de tijd vordert . Je realiseert je dat mensen je moeten aanvaarden zo als je bent . Je hebt je zelf niet gemaakt. De wereld is niet zo mooi , maar toch is er iemand ie zal wachten op jou tot je ze de liefde geeft waar ze naar opzoek was . Het is altijd heel moeilijk om  dat te vertellen aan je ouders . Dat is een stap die je zeker als eerste moet doen ! Want als je ouders het aanvaarden maakt het voor jou net iets makkelijk om te aanvaarden .  bij een meisje wordt dit meestal rap aanvaard .

ben je een jongen en ben je verliefd op een jongen?

Bij een jongen wordt dit vaak heel moeilijk aanvaard door de ouders . Dit om dat ze het eer zeer moeilijk mee hebben . Dat hangt natuurlijk af van hoe los je ouders zijn. Laat je zeker nooit tegen houden om dit te vertellen aan je ouders hier voor ! Als je echt gevoelens hebt voor een jongen moet je ook is heel voorzichtig polsen bij die jongen of het wederzijds zou kunnen zijn . Misschien groeit er wel iets mooi uit . Heel veel respect voor de mensen die hier voor uit komen . Bij jongens is dit vaak ook moeilijker om dat ze vaak mee met hun zelf in de knoop liggen .

wees wie je bent ! laat je nooit doen ! ook niet als mensen je uit maken voor gay ! je mag fier zijn op wie je bent ! en hoe je er voor durft uit komen ! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind mezelf er wel wat in... heel goed geschreven!
| 04:32 |
Wat goed geschreven
| 19:59 |
Leuk geschreven (ondanks de taalfoutjes... ), vooral voor je leeftijdsgenoten denk ik... Veel geluk, mooi stel!
| 13:46 |
Ja sorry taal is niet mijn beste kant
| 15:20 |
Ach ja wat geeft t, gaat om je gevoel!
| 20:33 |
Ach joh wat maakt dat nou uit ik stoor mij er niet aan
| 19:59 |
Goeie blog hoor!
Iedereen mag zijn wie ze zijn
| 22:45 |
Dankje wel ! En vind ik ook ! Er word soms heel scheef naar holebi's gekeken en dat moet de wereld uit
| 22:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen