×

Yoors


Inloggen
×

YoorsFoto opdracht

Foto opdracht


Wie vind het leuk om af en toe een foto opdracht te maken?

Gewoon omdat we een gezamenlijke passie hebben. Fotograferen zit mij in het bloed , en ik geniet en voel mij in mijn element als ik met mijn camera op pad ga. Een foto opdracht zonder ingewikkelde instructies , gewoon omdat het leuk is. Opdrachten die voor iedereen goed te maken zijn en dit een paar keer in het jaar. De opdracht kan je maken met een camera , maar ook mag het met een mobiele telefoon zodat iedereen die dit leuk vind mee kan doen. Het is geen wedstrijd waar je iets mee zal kunnen winnen, maar het is wel gezellig samen bezig zijn. Als jij de foto gemaakt hebt laat mij het weten dan zal ik de link naar jou Yoors bericht hieronder neerzetten.

De eerste Opdracht die ik wil gaan doen is "Herst\Winter" en ik hoop dat jullie gezellig mee willen doen , het kan ook een foto zijn die jij al eerder maakte. Extra leuk zou zijn om te vertellen waar de foto gemaakt is , en wat jou persoonlijk gevoel bij deze foto's is :-)

Iedere deelnemer mag twee foto's inzenden , plaats jou inzending hieronder dan zal ik zorgen dat jou foto bij de orginele opdracht komt te staan

De tijd die we voor het maken van de foto opdracht hebben is drie maanden (oktober , november en december) en misschien zal ik tussendoor een keer een snelle opdracht neerzetten:-)


Vast bedankt

Klik hieronder op de link om naar de foto opdracht Herfst /Winter te gaan om de foto's te bewonderen

https://yoo.rs/amsterdamsemams/blog/foto-opdracht-herfst-winter-1537797601.html?Ysid=26348