Haken is leuk (zomerslinger)

Haken is leuk (zomerslinger)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja dat vond ik altijd , haken is ontzettend leuk maar  wat ik hoop is dat ik dit ooit weer met plezier kan doen. Want wat heel jammer is  dat ik sinds het zware ongeluk  september 2016 niet meer fijn kan haken .  Weer een extra teleurstelling erbij na het nare ongeluk  veroorzaakt door een bus van de Gvb :-( Echt haken was 1 van mijn favoriete hobby's die ik zo graag deed en hopelijk nog zal kunnen blijven doen.  Want eerlijk is eerlijk het koste mij afgelopen weekend heel veel inspanning om deze zomerslinger te maken. Het vasthouden van het haakwerkje en de haaknaald is  iets waar je normaal niet bij stil staat , maar bemerk je pas bij het uitoefenen ervan. Maar ik dacht echt , ik ga mij er niet onderdoor laten krijgen dus toch gedaan. Het viel niet mee maar het resultaat is zeker weer iets  waar ik trots op ben en mag zijn . Maar ik moet er nu niet aan denken om weer aan een leuk haakwerk te beginnen want het  moet  even bezinken dat het zo zwaar viel om mijn hobby haken uit te kunnen oefenen. En eerlijk soms wordt ik er wel weemoedig van de invloed die het ongeluk op mijn leven heeft gehad en waarschijnlijk altijd wel zal blijven doen. Want dat het haken niet meer vanzelfsprekend zou zijn had ik niet verwacht.

Soms zo moedeloos ervan

Als klein meisje haakte ik al , en mijn hele leven loopt deze geweldige hobby door mijn leven heen, net al fotograferen waar ik ook zoveel plezier aan beleef(de).  Of het ontspannen scooter rijden dat is ook al niet meer vanzelfsprekend , het is allemaal anders sinds het ongeluk ,wat kan je leven drastisch veranderen. Buiten dat je dingen minder fijn kan doen door de  lichamelijke mankementen die er zelfs na zeven maanden nog zijn heeft mijn geest ook een opdonder gehad. Maar nogmaals ik laat mij er niet onderdoor krijgen. Althans dat blijf ik proberen. En het zien van de leuke zomerslinger maakte mij blij , maar het is wel heel dubbel want het gaf tegelijker tijd ook een verdrietig gevoel omdat het mij zoveel moeite heeft gekost dit leuke haakwerk te kunnen maken. Keer op keer merk ik de naweeen van het ongeluk , zelfs een tijdje later kan je weer iets tegenkomen waarvan je denkt , verdorie weer iets op het lijstje dat minder fijn geworden is:-(  Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Respect voor je doorzettingsvermogen.
| 13:13 |
Dank je , ja dat moest wel anders had ik niks meer ondernomen
| 09:23 |
Heel mooi gedaan
| 20:37 |
Dank je wel:-))
| 09:22 |
Oh wat leuk! Ik wil binnenkort met mijn schoonzusje dromenvangers gaan maken :)
| 14:00 |
Ook heel leuk om te doen:-))
| 00:39 |
Heel erg mooi
| 07:39 |
Dank je :-))
| 00:38 |
Goed dat je de moed niet opgeeft! Echt heel mooi gedaan :)
| 15:37 |
Dank je wel
| 00:38 |
Ziet er mooi uit!
| 13:49 |
Dank je wel
| 14:30 |
Ja haken is ook leuk
| 14:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen