×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Happy Stones & Knuffelstenen

Happy Stones & Knuffelstenen


Soms zie je op internet iets wat je meteen leuk vind. En waardoor je handen gaan jeuken en je  creatieve innerlijk  daar gelijk mee aan de slag wilt, Dit had ik met stenen schilderen. De mooiste beschilderde stenen zag ik op Pinterest. Een wauw gevoel heb ik regelmatig gehad bij het zien van al die mooie kunstwerkjes. Het is beslist niet zo dat ik daar aan kan tippen , maar ook de mijne vind ik super leuk geworden. Ik heb ook een soort van bak beschilderd waar de stenen in kunnen liggen en in allerlei vormen kunnen worden neergelegd. Ik wilde ze eerst vast lijmen met kit in die bak , maar ze voelen zo lekker in de hand waardoor ik dat zonde zou vinden. Want het zijn wat mij betreft echt knuffelstenen. Stenen om naar te kijken waardoor je er blij van wordt (Happy Stones) maar zeker ook om te voelen(knuffelstenen) En dat geeft een fijn gevoel vind ik. Het maken van vormen met de stenen is ook leuk om te doen. Weer iets wat misschien samen met mijn voelzakjes (lees mijn geschreven stukje daarover) bijzonder kan zijn voor kleuters en mensen die geheugenproblemen hebben. 

help

Dit zijn mijn voelzakjes die ik maakte , het is een leuk idee die nog beter uitgewerkt zou kunnen worden. Maar ook nu al te gebruiken want het is goed te zien en te voelen. Ruiken zou het nog beter maken. Denk maar aan de geur van gras , of bijvoorbeeld kruiden zou ook een optie zijn.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Freya van Norden
Heel mooi jouw knuffelstenen. Ze zien er ook echt happy uit. Die grotere blauwe steen met die boom of plant met roze bloemetjes eroo vind ik echt geweldig mooi 🌸! Die beleefzakjes vind ik ook zo'n slim idee en ze zien er leuk uit.
11-06-2018 08:39
11-06-2018 08:39 • 1 reactie • Reageer
AmsterdamseMams
Dank je voor jou lieve reactie:-)))
13-06-2018 00:32
13-06-2018 00:32 • Reageer
Biz-ART-Lelystad
Heb jij ook iets met stenen? Overal waar ik kom, raap ik ze op. Ik heb er een paar met een 'gezichtje' en stenen die doormidden zijn en waar een mooi patroon binnen in zit. Het liefst zou ik zo'n stenentrommel willen hebben, wie weet komt dat er nog eens van!
23-01-2018 21:32
23-01-2018 21:32 • 1 reactie • Reageer
AmsterdamseMams
Nou ik ga nu zeker opletten of ik mooie tegenkom buiten🤗
23-01-2018 23:38
23-01-2018 23:38 • Reageer
jolandemooij
Wat mooi. En ja als ze groot genoeg zijn kunnen mensen met geheugenproblemen er zeker plezier van hebben.
23-01-2018 18:23
23-01-2018 18:23 • 1 reactie • Reageer
AmsterdamseMams
Ja , natuurlijk altijd met een begeleider Want een steen in de mond steken is uiteraard niet te bedoeling Dank je voor jou reactie Jolanda
23-01-2018 18:24
23-01-2018 18:24 • Reageer