Mijn facebookgroep waar ik trots op ben

Mijn facebookgroep waar ik trots op ben


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vier jaar geleden begon ik de Stoppen met Roken Facebook Groep, mijn groep waar ik beheerder en supertrots op ben. En waar ik dagelijks met hart en ziel mee bezig ben. Deze groep ben ik begonnen omdat ik merkte dat ik het fijn vond mensen te ondersteunen bij het (willen) stoppen met roken. Maar zeker ook als steuntje voor mijzelf, omdat ik ervan overtuigd ben dat samen stoppen helpt om de verslaving die roken was de baas te blijven. Het is een groep waar mensen elkaar steunen,motiveren,en het nu(wel)volhouden omdat ze het samen doen.  Een groep met een lach en een traan. Waar prachtige verhalen te lezen zijn,  waar veel info staat wat met stoppen met roken te maken heeft. Waar vele plaatjes zijn gepost door mij en de leden. Ik durf na vier jaar wel te zeggen dat de groep succesvol is. We stonden al een keer  in de Parool, waar wij als groep heel positief beschreven zijn en ik als beheerder aan het woord kwam en eerlijk dat was echt leuk. Ook online las ik laatst een erg leuk stuk over de groep . En bij Radio Zandvoort is er een avond geweest , waar plaatjes op verzoek zijn gedraaid door Willem Bruist die zelf een jaar gestopt was en dit vierde door toen speciaal voor leden van de stoppen met roken facebook groep verzoekjes te draaien. Hoe leuk was dat dan?  Ik heb toen de groep vier jaar bestond een buddha verloot , de namen van de leden die mee wilde doen heb ik op briefjes geschreven opgevouwen en in een pot door elkaar gehusseld . Zo ging het heel eerlijk, en maakte ik iemand heel blij met de leuke prijs. Regels die ik in de loop van de jaren op de groep maakte zijn : dat er geen linken en commerciele reclames mogen worden geplaatst  , en dat plaatjes die geen doel hebben en mensen kunnen triggeren om weer te willen roken niet zijn toegestaan en uiteraard is het met respect met elkaar omgaan ook een kleine toegevoegde regel. Want bij het stoppen met roken komen heel wat gevoelens los, waardoor er ook weleens Te heftige discussies ontstaan. In het begin had ik geen regels, maar dat werkte niet goed. Ook heb ik weleens een medebeheerder gehad, maar dan stoorde leden zich vaak aan diegene dus ook dat werkte niet. Voorlopig doe ik het nog alleen. Hoe druk het soms ook kan zijn. Maar belangrijk is dat ik er plezier in heb :-)) En dat heb ik nog iedere dag.

Wil jij ook lid worden van deze leuke groep op facebook? Klik op de link en meld je aan:

https://www.facebook.com/groups/Stoppenroken/
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een goed initiatief! Ik zag net je reactie op mijn post en raakte geïnteresseerd door je naam. Ik woon in Ouderkerk en zat in Amsterdam op school en ben uit ‘60. Ik ben ook erg trots op mijn facebook”groep”pagina www.facebook.com/jaren60en70 waar ik mensen fijne herinneringen aan hun jeugd geef. Ik doe dit al vanaf 2012, dus ook al een tijdje bezig en was destijds de eerste. Ik ga je volgen :-)
| 13:14 |
Superleuk dat jij mij gaat volgen , ik ga natuurlijk bij jou groep kijken
Ben benieuwd , heb jij niet even je link hier zodat ik gelijk naar je groep toe kan gaan?
Ja supergoed als mensen het lukt om te stoppen met een verslaving want laten we wel wezen dit is behoorlijk moeilijk en niet vanzelfsprekend als het dan lukt.
| 13:51 |
Ik heb zelf van mijn 13e tot 40e gerookt. Ben er gelukkig vanaf gekomen met het boek Stoppen met roken van Allen Carr. De link staat al in mijn reactie. Kan je zo aantikken.
| 14:49 |
Wat goed van je! Misschien sluit ik me maar eens aan...
Vind het in ieder geval heel knap alle mensen die het gelukt is te stoppen!
| 11:52 |
Altijd welkom :-)
| 15:43 |
lolah vaak worden mensen al lid zonder gestopt te zijn
dan lezen ze mee en bereiden zich zo op een stopmoment voor
Het is alleen dan niet de bedoeling om over roken te praten , dat wil nog weleens gebeuren dat mensen dan vertellen bijvoorbeeld , ik rook nog tien sigaretten op een dag , want dat kan gestopte triggeren om weer te gaan roken
| 13:53 |
Amai das goed :))
| 22:37 |
:-))
| 15:43 |
Hartstikke goed, daar help je vast veel mensen mee.
| 12:09 |
Ja drukke groep is het
| 15:43 |
:-)
| 18:14 |
Toppie, fijn om elkaar tot steun te zijn in de anti-troost periode die je door gaat
dit ebter voor elkaar zijn tot ieder zo sterk is van zichzelf
ikzelf ben er nu 8 maanden vanaf en ga nu eerdaags t andere aankijken, troost snaaien werd het
| 10:19 |
Smile ja dat is regelmatig wat erna komt:-)
Daarom is mij gevraagd ook een afvalgroep te starten.
Klein groepje nog maar wel fijn ook
| 12:22 |
kijk, van t ene komt het andere, geweldig toch..als we maar helen
| 12:29 |
Deze groep is geweldig,zonder de steun van de groep en van Karin Lammertse was ik nooit zover gekomen, en dit is geen 5 sterren waard maar veeel meer.Deze groep is uniek,met een lach en een traan,soms een flinke discussie,boordevol goede tips en raad,je mag er klagen ,maar ook fijne dingen delen.
En deze grote groep wordt beheerd door Karin ,zij houdt haar schaapjes op het droge,en weet een te hoog opgelopen discussie te sussen.Ook haar bemoedigende woorden,foto's,plaatjes en noem het maar op, maken dat ze een klasse appart is.Heel bijzonder vindt ik dat,want waar in deze tijd heeft men nog een luisterend oor voor elkaar.Ik ben blij met de groep en ik weet zeker velen met mij.Ga zo door Karin,en een dikke pluim heb je verdiend
| 10:05 |
Wat een megalieve reactie , dank je wel Brigitte
En wat leuk dat jij ook bij Yoors bent:-))
| 10:10 |
Wat goed dat jij dat hebt gedaan en ook dat je al vier jaar rookvrij bent!
| 10:03 |
Ben ook zo trots op mijn groepje, Puggle-Club Belgie & Nederland. En ook de lyme teek care groep, waar ik lid van ben.
| 09:35 |
:-)) wat fijn dat jij ook zoveel plezier hebt aan je eigen groep en waar jij lid van bent
| 09:42 |
Wat een leuk initiatief!
| 09:29 |
:-) Het is gaaf als een ander door de groep gemotiveerd raakt en ook stopt of zich voorbereid op zijn of haar stopdag.
| 09:32 |
Zeker weten! Voelt goed :-)
| 09:38 |
Die laatste zin hakt erin! Je doet het namelijk of voor jezelf, of gewoon niet. :)
| 08:54 |
Ja is ook zo
| 08:57 |
daar ga ik zeker eens een kijkje komen nemen ik stop 1 april
| 08:50 |
Welkom frieke
| 08:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen