Amy's misbaksels opent haar deuren!


Al jaren is het mijn grote hobby: bakken. Naast taarten, sloffen, cakes en toetjes maak ik vooral heel veel koekjes. Suikerkoekjes zijn bij verre mijn favoriet. De vrijheid met deze koekjes is enorm. Met de vorm leg je de basis van het koekje, waarna je met de decoratie al je creativiteit kwijt kan.

Na een aantal jaar oefening heb ik besloten om mijn koekjes te gaan verkopen. Naast een vast assortiment zal er zeker ook ruimte zijn voor gepersonaliseerde koekjes, die qua vorm, kleur en zelfs tekst volledig naar wens gemaakt zullen worden.

Koekjes zijn voor elke gelegenheid: van verjaardag tot geboorte. Voor mijn vaste assortiment kan je kijken op https://pastryfinder.nl/amy-vedder
Voor alle speciale wensen, leuke ontwerpen of andere vragen kun je altijd een mailtje sturen naar amysmisbaksels@gmail.com