×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn leven als een spiritueel healer.

Mijn leven als een spiritueel healer.


Ik ben mijn hele leven al bewust dat ik een gave had, het begon toe ik klein was ik zag dan mensen die al overleden waren en mijn elke nacht kwamen bezoeken. Soms waren ze vederlicht bijna doorzichtig en sommige waren gewoon niet zo fijn. Natuurlijk vertel je tegen je ouders dat er enge mensen onder bed zitten die me elke dag wakker houden. Dan werd het af gedaan als een nachtmerrie als een klein kind hou je van zelf je mond er dan over. Door de jaren heen was ik wel bewust van mijn omgeving, ik voelde me altijd zo fijn in bossen en bij dieren die gave me altijd het gevoel je mag er zijn om wie je bent zonder oordeel. Naar maten dat ik ouder werd gebeurde er heel veel interessant dingen, mijn gave werk sterker ik kon ruimtes scannen of negatieve entiteiten die er niet horen. Of mensen helpen met hun pijn, natuurlijk gebeurde er natuurlijk ook negatieve dingen. Producten die van schappen af vielen, fietsen die zomaar om vielen en vervelende mensen in mijn buurt die mijn leven niet mooi maken. Toen kwam er een vrouw die ik leerde kennen via Facebook, zij was een medium. Ik wilden nu wel eens weten waarom deze dingen gebeurde en wie om mijn heen hing en waarom zij zo bleven kleven.

Ik kwam voor een healing omdat ik zo moe was.

Ik kreeg een reading omdat ik met veel vragen zat, het resultaat ik had een oude familie vloek  die rusten al van 1300 voor christus op onze familie. Vandaar dat er ook zo een last op me lag, en waar ik als healer wat mee moest doen. Omdat ik onbewust nodigen ik elke dag oude zielen uit  in mijn kamer wat ik natuurlijk niet wist terwijl ik sliep. Die zochten eigenlijk een deur naar boven maar die bleven hangen omdat ik ze onbewust binnen lied.Toen kwam het moment dat zij me een naam gaf en deze  vloekdokter kon mijn helpen om onze familie vloek die op mijn familie lag op te lossen. Ik heb kennis mogen maken met een echt vloekendokter, van de eerst mail wisseling die ik had met hem voelde ik me gelijk al rustiger. Net of alles van mijn schouders af gleed, en dat de oude emoties allemaal te gelijk los kwamen. Oude wonden en oude geschiedenis die waren verleden tijd, net of er een nieuw ik was ontstaan een oude jas die ik had afgedaan. En het moment dat ik het mocht ervaren dat ik ook maar een gewone persoon bent met een gave , die op deze aardbol bent gekomen om andere mensen en dieren te helpen.

Het ontwaken van mijn oude en nieuwe energie.

Er gebeuren zoveel dingen tegelijk dat ik dacht kan het wat langzamer. Verandering van mij gehoor, geluid van een vogel komt anders binnen, mijn reuk is anders ik ruik nu veel meer. Ik voel de trillingen die er eerst niet waren, de energie van andere mensen kan ik beter lezen. Ik zie meer entiteiten om mijn heen, ik krijg levende dromen een fijne ontmoeting met mijn oma voelde zo fijn. Ik ontmoet elke dag interessante en leerzame mensen met hun unieke talenten, die me onderwijzen en begeleiden in mijn gave. Kortom ik voel me nu eindelijk thuis, daar voelde ik me niet thuis ik had het gevoel wat doe ik hier, alles ging letterlijk fout. Net of ik in de verkeerde tijdperk was geboren en dat ik hier niet hoorde, na de kanteling is alles veranderd ik kan nu gewoon zeggen dit is wat je zie is wat je krijgt. En niet anders ik ben ook anders geworden iedereen zegt wat ben je verandert jij bent niet meer de zelfde persoon gewoon anders . De verandering die ik heb mogen mee maken heb mijn perspectief totaal verandert van de wereld waar ik in leefde, ik zie de wereld nu anders omdat ik nu weet wat ik hier doet en waarom ik andere mensen en dieren kan helpen met mijn gave.

Vind je deze verhaal interessant geef dan een reactie, en vertel of jij dit ook ervaar.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties