×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Narcistisch misbruik verwerken

Narcistisch misbruik verwerken


Als je slachtoffer bent van een narcistische partner of ouders is de na sleep van het verwerken best wel lang dat komt mede door dat  niemand je gelooft dat die persoon waar je mee ging.  Ik heb  vaak mee moeten maken het is gebeurt dus stap je er maar over heen, is wel makkelijk gezegd van die ander. Als ze eens wisten wat het voor het slachtoffer betekend zo uitspraak, is gewoon een doodsteek. Ik heb  er toch niet om gevraagd  om zo behandelt te worden , als ik naar mijn ex kijkt die was alcohol verslaaft. En het ergste is nog dat ze denken hij is nu van de alcohol af dus hij is gewoon normaal schijn bedriegt.

Vaak heb ik moeten horen hij doet het zo goed , hij drinkt al  2 maanden niet meer dan is het rechtvaardig om te denken dat hij normaal kan doen. In dit geval is het juist anders om, nu is hij nog gevaarlijker omdat hij een fotografische geheugen heeft en alles beter onthoudt.  Wat resulteer dat hij gaat denken dat hij letterlijk boven de wet staat en psychopathische trekken gaat ontwikkelen. En als slachtoffer mag je na kijken want je staat  letterlijk  in de kou, door instanties, hulpverlening, en de politie ik kreeg zelfs de verwijd dat  ik  het zelf had uitgelokt. Dan breek  pas echt je klomp, hoe kan de politiecommissaris zo iets tegen een slachtoffer dat zeggen. Hij doet nu toch normaal wees blij dat jij er vanaf bent, wat is normaal dat hij weer van tevoren  weer nieuwe slachtoffers kan maken, en de mensen die hem geloven geef de narcist meer aandacht wat hij totaal niet verdient.

Vier maanden verder.

Hij heb valse aangiften gedaan wegens smaad en vernieling, daarbij kijkend heb hij gewoon bepaalt dat ik op sommige plekken niet mag zitten, zoals de bankjes op de station hij heb er last van omdat hij er langs fiets. De dader mag alles doen en het slachtoffer moet haar mond maar houden en alles accepteren. Als ik hem tegen komt probeer hij me te provoceren, door express met zijn nieuwe narcistische voeding langs je te lopen. Uit lokken of gewoon je opzoeken waar je bent, je gesprekken afluisteren in de gaten houden en constant naar je kijken. Nu dat hij een nieuwe vriendin heeft laat hij me nog steeds niet met rust, je wordt gestalkt gevolgd waar je naar toe gaat en met wie je praat. Mijn vriendinnen niet allemaal namen het voor hem op, kennis die met hem en mijn om gingen maken mijn nu zwart. Je staat als slachtoffer helemaal alleen want iedereen keer je de rug toe. 

Mijn goede vrienden en kennis waren mijn reddende engel.

Ik heb een paar goede vrienden en vriendinnen en goede kennissen waar ik mijn verhaal kwijt kon. Daar kon ik mijn verhaal vertellen, zij begrepen mijn en ik hoefde me te schamen het kan iedereen over komen. Bij hun voelde ik me veilig bij hun kon ik mijn verhaal kwijt bij hun voelde ik me geborgen. Nu dat ik zo verder bent door gesprekken en verwerking, kan ik eindelijk zeggen het was helemaal niet mijn schuld. Het was zijn schuld hij is de persoon die een ander zijn leven kapot probeert te maken, omdat hij zelf van binnen niks voelt. Ik voel mijn eindelijk bevrijdt, ik heb de energetische koorden door geknipt en dat voelde als een bevrijding. Nu komt het niet meer binnen, alles wat hij nu doet. Doet niet meer pijn, ik heb het los gelaten. Nu kan ik er naar kijken en denken wat is die persoon ziek in zijn hoofd. Dat iemand zo door kan gaan en nieuwe slachtoffers kan maken en niemand grijp in. Ik vind dat zo raar wanneer grijpen ze in, moet er dan eerst dodelijke slachtoffers vallen voor dat ze zo iemand opsluiten.

Ieder geval ik hou mijn mond niet, ik hoeft niet mond dood worden gemaakt omdat de dader het niet fijn vind. Ik heb met hem niks te maken , en wie daar aanstoot aangeeft dat ik er over schrijft kijk dan maar niet. Als slachtoffer hoef je niet te schuilen en de dader kan vrij bewegen en de slachtoffer wordt de vrijheid ontnomen. Ik buig niet voor terreur, ik buig voor mijn vrijheid zo als ik hem wilt leven.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties