Een pauze dag...

Een pauze dag...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is het weer zo’n dag…

De kids waren op school… mijn man was weg…  Dus ik was lekker rustig alleen thuis.

En ik had gisteren een hele to-do lijst gemaakt in mijn hoofd. Maar daar heb ik nog geen half puntje van gedaan. Herkenbaar? Nu heb ik ook weer last van een slechte nacht. Vannacht was het volle maan en dan slaap ik altijd zo slecht. Om 1 uur lag ik nog te wachten tot ik slaperig zou worden.

Dus vandaag heb ik mezelf een dag rust gegund. Gewoon alleen maar achter de laptop met wat lekkers. En verder helemaal niks ( ja natuurlijk wel mijn dochter nog even uit school gehaald).

Mijn hoofd voelt watterig. En ik kan niet eens meer goed nadenken. Zo naar gevoel. Maar ik ga er nu een keer NIET over piekeren. Ik ga gewoon even genieten van niks doen. En de boel de boel laten. En morgen is er weer een dag.

Valt me trouwens wel enorm mee dat deze blog zo uit mijn vingers vloeit. Ik typ gewoon wat er in me opkomt en dat is ook wel eens enorm heerlijk om te doen.

Ik ga de tekst ook alleen maar nalezen op typfoutjes en grammatica errors. Want typfoutjes vind ik zelf zo storend. Je maakt ze erg makkelijk omdat je het ook makkelijk kan corrigeren. Maar alsjeblieft mensen. Kijk je tekst nog eens goed na voordat je het op yoors zet. Zo irritant die veel gemaakte fouten.

Zo en nu stop ik er lekker mee en ga ik weer verder met internetten, facebooken, spelletjes doen, tukkie doen…

Laters…

 

 
Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen