Als ik kon vliegen.

Als ik kon vliegen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms droom ik dat ik kan vliegen hier ver vandaan. Vliegen van iedereen vandaan. Vliegen naar een plek waar ik wil zijn. En niemand krijgt mij klein. Want ik wil alleen maar vrij zijn. Heen vliegen hier ver vandaan, alle plekken in de wereld bekijken. En bekijken die op mijlijken. Kijken om mij heen, zien hoe mooi alles van boven is. Ik zal willen kunnen vliegen, dan vlieg ik wel terug als ik iemand mis. Dan bedenk ik dat vliegen mij al de zorgen laat vergeten. Vliegen en ik trekken elkaar aan als magneten. Vliegen en mijn zorgen vergeten, alleen denken aan al het moes wat ik om mij heen zie, hoor, voel. Alleen een vogel of vlinder weet wat ik bedoel. Ik wou dat ook vliegen, ver weg hier vandaan. En dat ik elk dier kon verstaan. Mijn zorgen vergeten terwijl ik vlieg, maar zorgen vergeet je niet. Je neemt ze mee, het lost niks oo en daarom luister ik naar de vogeltjes hun lied.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kon ik ook maar vliegen
| 19:01 |
Vliegen, dat is een mooie droom
| 10:04 |
het moet heerlijkzijn om te kunnen vliegen
| 09:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen