×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Begin van een nieuwe week.

Begin van een nieuwe week.


Het is weer zondag, de laatste dag van het weekend. Voor sommigen de tweede dag van het weekend, anderen moeten gewoon werken op zaterdag of het hele weekend. Maar morgen begint voor de meesten een nieuwe werk week, maak van je eerste werk dag een goede werk dag. Door naast je werk ook nog leuke dingen voor je zelf te doen, tijd te nemen voor je zelf en als je een gezin hebt voor jou en je gezin. Neem tijd voor elkaar, je kunt verloren tijd niet in halen. Ten laaste wil ik de mensen die vandaag ook moeten werken, die vandaag ook voor je klaar staan. Mensen die je mist als ze er niet waren deze dag voor iedereen. Maar ook deze mensen wil ook zeggen, ondanks alle drukte neem ook tijd voor de dingen die je dierbaar zijn, koester ze elke dag. Dat zal iedereen moeten doen, maar voor die  mensen die een beetje weekend hebben, hebben de tijd om tot rust te komen twee dagen of een dag. Pak dan het moment, om je rust te pakken of een uitstapje te maken etc. Ik zelf ben huismoeder, maar leefde me leven besefde sinds kort noet hoe rijk ik al wel niet was. Mijn zoon is al weer 4 en gaat naar school, er is zoveel voor mij voor bij gegaan. Er zijn mensen daar ik te weinig aan dacht heb besteed daar probeer ik nu mijn tijd in te steken. En de weekenden waar in die niet naar school gaat, niet bij zijn vader is tijd met hem door brengen. En er naast natuurlijk naar zijn school spelletjes etc. Dit had ik veel eerder moeten doen, mensen die verweg wonen en belangrijk voor mij zijn weer contact mee gezocht en dat doet mij goed. Wees blij met wat je had, voel je rijk met wat je hebt. En geniet van je weekend.
Max Trans LGBTQ
Wat lief geschreven en geniet ze van je zoon
05-02-2017 10:59
05-02-2017 10:59 • Reageer