×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Brief aan michiel


een tijdje terug heb ik een blog geplaatst. Een brief aan yesse, Tuurlijk als ik denk aan een brief voor de jongste moet er ook een voor de oudste komen, vind ik zelf.

Lieve Michiel

Op het moment van schrijven, ben je 5 en heb je met zwemmen net bandje geel gehaald. Mama is super trots op je. Hoe je leven is gegaan weet ik natuurlijk op dit moment niet, maar je blijft mama's knul. De tijd is super snel gegaan en eingelijk mocht het van mij wel eventjes stil staan. Maar ik ben trots op je op wat je ook doet. Tuurlijk, vast niet op alles. Maar je bent en blijft mijn zoon. We hebben samen een boel mee gemaakt en op dit moment gaat het erg goed met je. Je bent een harde knul en erg gek op mama. En ook op opa en oma natuurlijk. Je speelt veel  met je neefje en nichtje Maikel en Tess en ook wel met vriendjes. Je houd erg van spelletjes spelen met mama en papa Chris. Soms tot vervelends aan  toe. Toch doen we het met liefde. Disney-films vind je leuk vooral Mickey mouse. Als je dit later leest zal jij je sommige dingen niet meer kunnen voorstellen. En is de tijd voor bij gevlogen. Hoe jou relatie is met je echte papa zal ik niet weten. Op dit moment zijn het ups en downs maar hoe het ook mag gaan, ik hoop dat je een goede band hebt gekregen met je paps  en of je nu hier of daar woont of op je zelf dat maakt mij niet uit. Ik zal je uiteindeljk moeten los laten en je de ruimte geven om je eigen fouten te maken. Je eigen toekomst te schetsen. En ook al ben je nu zo iemand, waarvan fouten maken geen optie is. Hoop ik dat je nu minder streng bent voor je zelf en het bessef hebt dat je niet overal goed in kunt zijn. Ook hoop ik dat je nog net zo'n doorzetter bent als toen. Geef nooit op en trek niets aan van wat anderen van je vinden. Als jij je zelf maar in de spiegel kunt aankijken.

Veel liefs mams


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts