Een niets doe dag

Een niets doe dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

deZe keer gaat de blog volledig over mijn eigen leven. Ben een persoon die niet tegen niets doen kan. Het huis moet netjes zijn en moet voor mijn gevoel altijd op tijd zijn. Maar vandaag is zoon dag, dat mijn moeder mijn zoontje naar school heeft gebracht ivm de regen, zelf geen rijbewijs en fietsen met een vier jarig wordt te zwaar in de 31ste week van de zwangerschap. Aangezien mijn moeder 3 dagen in de week op mijn neefje en nichtje past, die allebei ziek waren vroeg mijn moeder mij om op te passen. Dat heb ik gedaan, ze moest ook nog even naar de winkel etc. Nu ben ik zo de hele dag daar blijven plakken en ondanks ik het vandaag wel relax vond . Maak ik mij druk over wat er allemaal nog gebeuren moet. In mijn hoofd noem ik het lijstje op, met dingen die nog gebeuren moeten. Ik weer zeker dat ik vanavond als nog een paar van die dingen doe.

Laat de zon maar weer schijnen, dan kunnen de kids weer naar buiten en ook mijn zoontje. Stuk fijner, is een buitenkind en je merkt aan hem dat binnen zitten hem verveeld.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
lekker hè zo een niks doe dag?! soms moet je dat jezelf gunnen
| 18:21 |
Zeker, denk dat iedereen er over eens is, dat de zon vaker moet schijnen en dat we toe zijn aan de zomer. Een geruststelling het komt elke keer een stukje dichterbij.
| 17:36 |
Niks moet, maar alles mag ;) Dat maakt het een stuk makkelijker voor je en ja, voor mij mag ook zeker de zomer beginnen hahaha
| 07:45 |
Zou fijn zijn wat meer zon
| 22:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen