×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Het lichtje brand, ook voor mij.

Het lichtje brand, ook voor mij.


Het leven is niet altijd makkelijk. Dat weet iedereen en ook niemand zal je gezegd hebben dat het zo is. Het leven heeft diepte en hoogte punten. En de kunst is om de diepte punten om te zetten in iets postiefs. En na elk diepte punt weer moed te verzamelen en verder te gaan. Mensen die vaker wat van mij gelezen hebben weten dat ik de afgelopen tijd op een diepte punt zat. Maar hoe makelijk ik in het verleden mij bij elkaar raapte en verder ging. Lukte het dit keer niet zo makelijk. Veel negatieve dingen achter elkaar, je zal begrijpen dat het moeilijk is. En voor sommigen misschien wel herkenbaar. Dat je in een dol zit en er moeilijk uitkomt. Het is dan belangrijk om aan je zelf te denken, na je zelf te kijken en je eigen weg te zoeken om er uit te komen. Dit heb ik de laatste tijd ook gedaan. Ik heb geprobeerd te kijken naar wat ik wel heb, ipv wat ik niet heb en kan. Tuurlijk was het niet even  makelijk. Ik ben blij met mijn kids en mijn man. Ook kwam ik er achter hoeveel mensen er wel om mij geven en hoe blij ik der mee mag zijn. Sommigen van jullie hebben mij ook erg laten zien dat men er is bedankt er voor. Ook heb ik geleerd dat lang geduld kan lonen. Woensdag begin ik bij mijn werkervaringsplek wat er voor zorgt dat de spiraal wordt door broeken. Ik was namelijk het thuis zitten wel zat. En het thuis zijn maakte mij eenzaam en gaf mij het idee niet nuttig te zijn. Ik kan jullie vertellen dat ik bijna weer de oude ben. Heb veel mee gemaakt in mijn verleden en hier ga ik dan nog wel weer hulp voor zoeken. Het klinkt misschien clisee maar mensen, mogen jullie niet goed in je vel zitten geloof me uiteindelijk komt het wel weer goed. Vergeet de mensen niet die om je geven en probeer voor je zelf te zoeken, waar het probleem ligt. Wat er veranderen moet in je leven en dat sommige dingen langer duren dan gedacht. Maar het belangrijkste is vergeet niet hulp te vragen als het nodig is. Het is juist sterk om dit te doen. Geloof mij met hulp kom je soms veel verder, want je kunt niet alles alleen oplossen. Iedereen mag er zijn en iedereen is een ander lichtje, een lichtje met een verhaal. 

Iam back
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Fijn dat je weer terug bent
17-03-2018 18:18
17-03-2018 18:18
peterdenharder
Het leven is niet altijd gemakkelijk, maar je wordt er wel door gesterkt en gevoed. Fijn dat je mag beginnen op je werkervaringsplek, hoop dat je daar jou plekje mag weten te vinden en mag ervaren hoe belangrijk jij bent. Ik geniet van je verhalen, de meeste tijd, en van deze ook, hoewel dat raar klinkt. Maar ook die moeilijke verhalen mogen er zijn en horen erbij! Veel liefde, wijsheid en kracht gewenst.
16-03-2018 09:20
16-03-2018 09:20
Tijgertje
Ik heb een heel pak vol waxinelichtjes voor je. Kom op meid, je mag er zijn. Volgens mij ben je een leuke en lieve meid.
15-03-2018 11:06
15-03-2018 11:06
Catrine-DeMew
Wat een mooie boodschap die je in deze blog hebt geschreven
15-03-2018 10:28
15-03-2018 10:28
Albert van den Berg
Steun van mensen is belangrijk, ook wat geluk, maar uiteindelijk moeten we het zelf doen.
15-03-2018 09:57
15-03-2018 09:57
wakeupkitty
Fijn dat je er weer bent!
15-03-2018 09:54
15-03-2018 09:54
GMVDMinimalism
Maak er maar "brandt" van in je titel. Dan klopt ie weer ;-). Je boodschap is mooi, maar er zitten erg veel spelfouten in, dat maakt het voor mij moeilijk te lezen.
15-03-2018 05:52
15-03-2018 05:52