×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hoe mooi kan het leven zijn?

Hoe mooi kan het leven zijn?


Alle ellende die we horen.l, hoeveel verdriet mensen elkaar doen. We vergeten bijna de mooie dingen in het leven. Ieder heeft zijn dromen, zijn geluk momentjes. Vergeet die niet en ook niet om je hart te volgen. Wanneer ik het liedje mooi, van Marco Borsato hoor. Begrijp ik dat je leven mooi is en je van kleine dingen vrolijk kan worden. Het ligt net hoe je het bekijkt. Dat vind ik zo mooi lied en helpt me ook vaak wel zo denken, wanneer ik in een dip zit. In het algemeen vind ik, volg je hart. En doe waar jij je prettig bij voeld. Kijk naar de leuke dingen en ben niet alleen bezig met de ellende om je heen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.GeGe
Mooi geschreven ik volg altijd mijn hart
04-11-2017 14:02
04-11-2017 14:02 • Reageer