×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
zach je het leven vroeger, zo voor je?

zach je het leven vroeger, zo voor je?


Toen je klein was, een kleuter was had je vaak al een beeld voor je, een beeld hoe het leven er uit moet gaan zien. Dit is vaak onrealistisch, wanneer je ouder bent moet je beslissingen maken. Besslisingen die je leven beslissen, wat wil je van het leven? Is het leven nu zo dan dat je toen voor je Zach? Of is het heel anders gelopen? Ik denk dat er weinig mensen zijn die kunnen zeggen het is precies gegaan dan dat ik voor ogen had, maar dat hoeft niet percee slecht te zijn. Je leven kan ook andere dingen brengen, andere inzichten zo dat je voorstelling van je leven anders wordt. Neem een voorbeeld uit mijn eigen leven.

Ik wou altijd eerst trouwen en dan kinderen

Oud worden met mijn eerste liefde

Emigreren

Werken met dieren.

Dit zijn dingen die niet gebeurd zijn.heb eerst een paar relaties gehad ook slechte voor dat ik mijn man leerde kennen. Met mijn ex heb ik mijn oudste zoontje. Met dieren werken is nog niet gelukt, heb de opleiding niet kunnen afmaken en emigreren wordt steeds lastiger.

Maar als ik mij zelf afvraag of ik dan echt zo gefaald heb, is mijn antwoord nee. Soms gebeuren er dingen waar van je leert en je maken tot wie je bent. Mijn verleden zorgt er voor dat ik kleine dingen in het huwelijk erg wardeer. En houd van mijn gezin. Probeer mijn nieuwe dromen waar te maken.

Dat iets anders loopt dan dat je dacht in het verleden, heeft een reden. Het heeft je gemaakt tot wie je nu bent en als je diep je zelf kijkt heb je nieuwe dromen. Soms is verandering niet fijn maar soms is het ook goed.


Alzheimerblog
De grote lijnen zijn zoals ik vroeger gehoopt had. Ik heb echt een grote liefde met wie ik al sinds de middelbare samen ben (inmiddels halverwege de veertig dus reken maar uit), een fijne vriendenkring, kinderen, mijn ouders nog in leven.... ja, ik ben een heel gelukkig mens!
01-06-2017 15:14
01-06-2017 15:14 • 1 reactie • Reageer
Anitabc
Bijzonder om je verhaal te lezen. Ook bijzonder dat je nog steeds met je eerste liefde samen bent, hoop dat jullie nog vele jaren samen mogen Door brengen. Klinkt als een fijn leven, geniet er van. Er zijn niet veel mensen die dat hebben.❤️Om je heen maakt jou rijk.
02-06-2017 00:02
02-06-2017 00:02 • Reageer