Duurt allemaal wat langer als gehoopt

Duurt allemaal wat langer als gehoopt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Had gisteren gezegd dat ik vandaag de strik zou posten met foto's en uitleg hoe te maken. Helaas ging er bij het maken van de haarband eea mis waardoor het allemaal wat langer duurde als ik had gehoopt. Maar ben nu bijna klaar en zal morgen zeker foto's plaatsen met beschrijving. Als jullie dit leuk vinden zal ik zeker vaker DIY dingetjes maken en posten met beschrijving! Nog even geduld dus. Wordt vervolgd.....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben benieuwd naar het resultaat
| 11:10 |
Blog staat online met resultaat :) ben er best trots op :D
| 19:12 |
ik kijk er naar uit
| 05:50 |
Neem een kijkje op de blog zou ik zeggen hij staat erop :)
| 19:12 |
Ik ben benieuwd
| 01:20 |
Hij is online :) laat maar weten wat je er van vind!
| 19:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen