Koorconcert en meer

Koorconcert en meer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weer lekker aan het kleuren gegaan. Vanmiddag heerlijk koor optreden gehad en heb er van genoten :) Was me eerste concert sinds ik op dit koor zit (heb ruim 20 jaar lang niet op koor gezeten ivm fiancieel en gezondheid en ook omdat ze mij als rolstoel gebruiken niet wouden hebben omdat ze geen zin hadden om me in de rolstoel te duwen) Nu een koor gevonden en zit daar nu bijna 3 maanden op en kreeg al paar weken terug een compliment van de dirigente dat ik zo snel alles al mee kon zingen (in 3 weken tijd kon ik ik 95% al)

Had het even nodig zeker na al de stress van de afgelopen week kans bestaat dat we alsnog woensdag weg kunnen maar is met slag om de arm dus we duimen heel hard.Weer 2 af en 3e bijna


In de afgelopen week weer aan het kleuren geslagen en heb nu 2 af en de 3e zit een verhaal bij. Ik zocht een uitdaging en heb aan mijn man gevraagd welke kleuren etc ik mocht een roze en donkerblauwe gebruiken en mag geen wit of zwart bij. Dus daar zijn we nu mee bezig hihihi

Fijne avond allemaal en tot een volgende blog!!


Vind deze echt 1 van de mooiste die ik ooit gekleurd heb <3 


Deze mandala's die ik op deze blog laat zien zijn uit het enige echte mandala jaar agenda 2017 en bij iedere mandala staat een tekst en sommige zijn erg mooi!


Hier zit een verhaal bij. Ik zocht een uitdaging en heb aan mijn man gevraagd welke kleuren etc ik mocht een roze en donkerblauwe gebruiken en mag geen wit of zwart bij. Dus daar zijn we nu mee bezig hihihiBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk, ik zing ook in een koor én hou ook erg van kleuren. Wat voor soort muziek zingen jullie?
| 23:53 |
Heel diversm oldie, musical, film, top40 eienlijk alles wel beetje :)
| 00:13 |
Wat fijn dat je je prettig voelt op dit koor.
En je mandala's zijn erg mooi
| 00:11 |
Dank je :)
| 12:15 |
Ik had vandaag ook een koorconcert :) Leuk dat u weer bij een koor zit, het is echt heel leuk om te zingen enzo :)

En wat een mooie mandela's!
| 22:32 |
Hoef geen u te zeggen hoor :)

en leuk wat voor koor zit jij?
| 22:40 |
Een jongerenkoor :)
| 01:08 |
ohhh gaaf! Heb ik vroeger (goh dan klink in oud zeg hahahah mar ben pas 36) ook op jongerenkoor gezeten!
| 12:15 |
Leuk :D Ik heb 'vroeger' in een kinderkoor gezeten haha. Grappige wel dat het kerkkoren zijn maar ik niet gelovig ben (opgevoed)
| 16:57 |
Dat maakt toch niet uit gaat erom dat je iets doet wat je in het hart en bloed zit :)
| 20:25 |
Ja, dat is waar!
| 20:47 |
Ja, dat is waar!
| 20:47 |
Fijn dat het zingen zo goed gaat, is ook heerlijk om te doen!
| 22:29 |
Zeker weten!
| 22:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen