×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
We gaan op weg naar minder pijn

We gaan op weg naar minder pijn


*24-03-2017 *  (blog is wat later dan gepland daarom klopt de tijdsaanduiding niet maar wil toch posten) 

 Ben vanmiddag bij me huisarts geweest en heb heel goed gesprek gehad en ook hij vind het een poging waard om naar DC kliniek te gaan om te kijken of hun wat voor mij kunnen betekenen. De afgelopen paar weken is de pijn zo extreem verergerd dat ik zwaar depressief geraakt ben. Ook door alle spanning rond bepaalde ben ik gewoon helemaal op. Daarom is me huisarts blij dat we paar dagen weggaan (maar helaas is dit dus niet het geval zie vorige blog) . Volgende week krijg ik de verwijsbrief via de mail en kan ik voor na de vakantie een afspraak maken. Wel heeft hij gevraagd als ik bij hun geweest ben steeds langs te komen om plan de campagne te bespreken. Hij had al uitgebreid gezocht en ingelezen en hij staat er voor 100% achter wat voor mij al een hele last minder is. Hij wil me ook gaan begeleiden om door deze depressie en chaos in me hoofd rustig te krijgen. Nu even rustig bijkomen en vanavond de auto inladen en dan ga ik met me man mee dat ik wat afleiding heb en daarna rijden we gelijk door. 

Nu bijkomen want wordt gek van de chaos weet het gewoon niet meer kan het geen plekje geven lukt gewoon niet  Heb homeopatische tabletjes (valeriaan) die meestal helpen maar nu helaas niet. Wou dat ik me lichaam wat kon ontspannen sorry voor me klagen en dat de post chaotisch is krijg het niet goed op een rij en hoop dat jullie er een beetje wijs uit worden

 Bedankt dat ik het even kwijt mocht raken. Xxx